hoe zich te ontdoen van de jeuk van een beet chigger

Vlooien, een soort van kleine rode mijt larven, injecteren een speeksel afscheiding die huidcellen oplost als ze bijten. De meeste mensen ervaren intense jeuk 05:57 uur na het lijden van chigger beten. Bites duren meestal ongeveer een week, hoewel intense krabben het genezingsproces kan verlengen. Het verlichten van de jeuk maakt u zich beter voelt en vermindert de kans op het ontwikkelen van een secundaire infectie tegen krassen.

Neem een ​​warme douche en was uzelf grondig met zeep. Loskomen van de vlooien zal de jeuk niet stoppen als ze al zijn begonnen te bijten, maar het kan extra beten te voorkomen.

Toepassen benzocaïne of hydrocortison zalf aan de jeukende gebieden volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak geen krassen na de zalf is aangebracht. Krabben chigger beten kunnen leiden tot infecties van de huid, en het zal niet de jeuk beter.

Bezoek uw arts als over-the-counter zalven geen verlichting bieden. Uw arts kan in staat zijn om sterker te zalven voorschrijven.

Was alle kleren gedragen in-chigger besmette gebieden in heet water voordat u ze opnieuw te dragen.

Voorkom chigger beten door het dragen van muggenspray, het vermijden van beboste gebieden en meteen douchen na blootstelling chigger.