hoe plasma te doneren en krijgen betaald in Seattle, Washington

Uw bloed uit twee delen, het vloeibare deel wordt plasma genoemd. Plasma bevat honderden ziektebestrijdende antilichamen gebruikt om bloed aandoeningen zoals hemofilie. Patiënten die lijden aan bloedafwijkingen krijgen plasmatransfusies helpt bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Plasma wordt ook gebruikt om gevaarlijke brandwonden. In Seattle, in aanmerking komen bewoners dat plasma te doneren gecompenseerd voor hun diensten.

Zoek uit of u in aanmerking komt voor een Seattle plasma donor te worden. U moet voldoen aan alle eisen, je kan niet lijdt aan een ziekte of bloedziekten, moet je tussen de 18 en 64 jaar oud, 110 pond of meer en je mag niet de ontvanger van tatoeages of piercings in het afgelopen jaar. Als je zwanger bent of borstvoeding kun je niet doneren.

Oproepen een Seattle plasma donatie centrum om een ​​afspraak te maken. Bij uw eerste afspraak kunt u invullen papierwerk, huidige bewijs van uw identiteit en ingezetenschap en onderworpen aan een volledig lichamelijk onderzoek. U moet het centrum met uw volledige medische geschiedenis te bieden. Uw bloed wordt getrokken en getest op de ziekte.

Doneren. Plasma centrum artsen haak je een machine die het plasma uittreksels uit je bloed en het bloed terug naar jou. Breng één of andere vorm van entertainment, zoals een boek, als je eerste afspraak duurt tussen de één en twee uur in beslag.

Ontvang uw compensatie uit het plasma centrum als je je afspraak te verlaten. Het bedrag van de vergoeding die u ontvangt hangt af van het centrum waar u doneert. U gecompenseerd elke keer dat u doneren, waardoor je een week kan doen tot twee keer.