hoe om te helpen uw volwassen zoon, die kampt met een depressie

Depressieve stoornis treft bijna 15 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten 18 jaar en ouder in een bepaald jaar. De symptomen van depressie variëren sterk, maar vaak zijn verlies van rente, hopeloos gevoel, slaapproblemen, zwak of vermoeid gevoel, het gevoel waardeloos, en onverklaarde lichamelijke problemen. Kijken naar je zoon worsteling met depressie kan moeilijk zijn. Er zijn echter dingen die je kunt doen om te helpen.

Leer jezelf. Vaak zijn mensen die depressief zijn niet erkennen dat ze depressief zijn. Door het begrijpen van de symptomen van depressie, bent u beter uitgerust om de depressie te herkennen. Bovendien, als je besluit om te gaan zitten en te praten met uw zoon over zijn depressie, bent u beter in staat om te bespreken en de symptomen die hij ervaart begrijpen.

Moedig behandeling. Depressie kan leiden tot sociale problemen, problemen op het werk, en zelfs zelfmoord. Het is dus van cruciaal belang dat u uw zoon aan te moedigen om behandeling te zoeken voordat het probleem erger wordt. Het aanmoedigen van de behandeling kan moeilijk zijn omdat je zoon schamen of beschaamd voelen. Om deze gevoelens te bestrijden, de Mayo Clinic beveelt aan dat u benadrukken dat depressie is een medische aandoening. Bovendien is een medische aandoening die met succes kan worden behandeld. Als uw zoon is nerveus over om behandeling, aan te bieden aan de eerste afspraken met hem te wonen. Daarnaast maakt duidelijk uw bereidheid om gezinstherapie bij te wonen. Als uw zoon is suïcidaal, ingrijpen door contact op met een arts of medische dienst, ondanks zijn wensen.

Help uw zoon de goede dingen te herkennen in het leven. Volgens Dr. Steve Bressert, is het nuttig om te helpen uw zoon langzaam herontdekken de geneugten van het leven. Dit kan gedaan worden door te dienen als een afleiding (bijvoorbeeld het nemen van uw zoon wandelen), en hem aan te moedigen om deel te nemen aan activiteiten die ooit gaf hem plezier. Dr. Bressert merkt op dat terwijl u wilt uw zoon te duwen, wil je niet om hem te duwen om te snel te veel te doen.

Helpen om een ​​lage spanning te creëren. U kunt helpen de symptomen van depressie te verminderen door ervoor te zorgen dat uw zoon zich bezighoudt met een normale routine en anderszins minimaliseert stress. Dit omvat het volgen van een regelmatig schema voor de maaltijden en slapen. U kunt ook helpen uw zoon georganiseerd te blijven, zodat hij niet de stress in verband met rommel en chaos ervaren. Dit geldt ook voor hem te helpen met rekeningen, wasserij, boodschappen doen, en het onderhoud van de woning.