hoe om te gaan van je woede te laten

Voor sommige mensen is het loslaten van boosheid of andere emoties kan een uitdaging zijn. Deze lijst zal u helpen loslaten van je woede en verder te gaan met uw dag. Laten we eerlijk zijn: woede kan je hele dag verpesten, en negativiteit kweekt meer negativiteit, dus je hebt om de woede cyclus te doorbreken.

Wanneer de woede stakingen, stoppen voor een tweede, sluit je ogen en adem. Dit alleen zal waarschijnlijk niet de woede in bedwang te houden, maar het zal je in een betere staat van geest om vooruit te komen.

Als het mogelijk is, houdt een stressbal of stress speelgoed op uw bureau, in je tas, of een andere toegankelijke locatie. Knijp het, en als niemand kijkt, maak een echt gemiddelde, gevoels gezicht. Ernstig. Zorg dat gemiddelde, hatelijk gezicht alsof je direct werden staren naar wat maakte je boos. Get gespannen voor een paar seconden en echt het gevoel dat woede. Wanneer u stopt, zult u waarschijnlijk hebben een aantal van de woede vrijgelaten, omdat je een aantal van het uit zal moeten laten.

Geef jezelf een afleiding. Dit klinkt misschien vreemd, maar als ik boos of boos, ik heb een sleutelwoord dat zeg ik in mijn hoofd, en het stelt me ​​in staat om verder te gaan naar een andere gedachte of emotie. Ik kan ontzettend boos en herhaal dit woord in mijn hoofd een paar keer, dan in staat zijn om verder te gaan. Sommige mensen zijn meer visuele, en voor hen te denken van een foto kan effectiever zijn dan een woord.

Als je niet ontdoen van de woede juiste weg kunnen komen, rijden het uit tot u de situatie kunnen verlaten en een manier vinden om het te verlichten. Ik vind dat er aan een elliptische machine doet wonderen, of zelfs te lezen, kralen of tv kijken. Al deze dingen laat me vergeten over het leven voor een korte tijd, en dus loskomen van de woede.

Als u wilt, en zijn in staat om, lopen. Je zal veel minder vreemd te kijken als je niet kwalijk jezelf lopen naar de dichtstbijzijnde toilet dan wanneer je begint te schreeuwen, vooral in een omgeving waar schreeuwen zeer ongepast zou zijn. Gewoon de handeling van het weg te lopen is iets kalmerend. Zodra je in een prive-plek, ga je gang en roep je boosheid als dat nodig is. Het is volkomen ok om te huilen om je emoties los.

Als je echt nodig hebt om, geef jezelf een lichte snufje op de arm. De fysieke gevoel zal je gedachten af ​​te leiden van je emotionele pijn. Maak je niet echt pijn doen, net knijpen hard genoeg om jezelf een afleiding.

Als je woede aanhoudt, probeer jezelf permanent te verwijderen uit de situatie die je woede veroorzaakt. Als je niet kan werken aan technieken om te gaan, want de woede en stress van die situatie zal waarschijnlijk niet zomaar verdwijnen. Het maakt niet uit als iemand anders zorgt ervoor dat de woede, want je bent de persoon die moet in jezelf te leven en om te gaan met de pijn. Dus, indien mogelijk, uit te komen van de negatieve situatie, en als je niet kunt, proberen te verkrijgen van een ‘Kan me niet schelen! ” houding. Na een tijdje, kan je beginnen te geloven die houding, en je boosheid kan verdwijnen.