hoe moeilijk de tanden vlekken te verwijderen en hebben een mooie witte glimlach

Het hebben van vlekken op je tanden kan heel onaantrekkelijk zijn. Iedereen wil dat miljoen dollar, het winnen glimlach. Nicotine vlekken, koffievlekken, rode wijn vlekken en bepaalde voedingsmiddelen vlekken kunnen worden verwijderd. Het zal opoffering en wat aanpassen om te voorkomen dat deze vlekken ook uit te nemen. Er zijn veel verschillende en effectieve manieren om samen voorkomen met verwijderen vlekken van je tanden.

Vermijd het voedsel, de drank en roken die vlekken veroorzaken. Ik weet dat het misschien niet de populaire keuze. Oké, ik besef dat sommige van deze kun je niet helemaal stoppen. Hoewel roken moet je, als je nicotine vlekken. Niet drinken van rode wijn de hele tijd, misschien bezuinigen op het. Dranken zoals druivensap veroorzaken verkleurde tanden ook. Beperken deze stoffen, voedingsmiddelen en dranken die de vlekken veroorzaken. Chocolade en thee kan vlekken veroorzaken ook. Ik had dit probleem, want ik hou van rode wijn en drinken veel thee. Maar thee vlekken zijn niet zo moeilijk. Het is de rode wijn die is.

Met behulp van de juiste tandpasta. Gebruik leeftijd tarten tandpasta! Het heeft zuiveringszout daarin. Baking soda is geweldig als het gaat om het verwijderen van vlekken en het bleken van uw glimlach. Het zal helpen bij de wederopbouw van uw email. Verwijdert vlekken en pest opbouw op de tanden. Sterk aanbevolen. Zeker proberen deze tandpasta. Het is misschien alles wat je nodig hebt. Ik heb geprobeerd zo veel verschillende tandpasta’s, die zeer witte glimlach hebben. Dit is de beste die ik tot nu toe heb gevonden.

Poetsen na je eet. Het is heel belangrijk om je tanden te poetsen na het eten, op die manier het helpt te voorkomen tandsteen of plaag op de tanden. Vergeet niet om zo goed en borstel floss ten minste drie keer per dag als je vlek tanden. Je moet anyways poetsen dat vele malen. Voor nu, moet je meer van de verbintenis aan te gaan over de verzorging van uw tanden. Gebruik wassen mond. Een witter merk ook. Mondspoeling kan helpen wat.

Gebruik Crest Whitestrips. Ik denk dat je er niets mee doen gedurende 30 minuten, twee keer per dag. Ik heb ze niet gebruikt nog persoonlijk (hebben ze niet nodig), maar ik heb gehad mensen om me heen ze gebruiken en hebben veel succes met hen. Zelfs een tandarts aanbevolen aan een man die ik ken.

Tanden bleken. Als al het andere faalt, ga dan naar de tandarts. Ik weet het, het is niet leuk en waarschijnlijk laatste alternatief van iedereen zijn. Maar hey, ze zijn professionals en dit is waarschijnlijk de beste gok, niet altijd de goedkoopste als uw verzekering dekt niet.