hoe je je knieën ijs voor een wedstrijd

Een gedraaid of verstuikte knie is pijnlijk en kan liquideren benching u voor een tijdje. Icing je knie voor uw volgende spel, gecombineerd met rust, kan een anti-inflammatoire, een compressie-wrap en elevatie je terug aan het spelen eerder.

Wikkel een zak ijs in een zachte, absorberende doek. Aanbrengen van het ijs direct op je knie kan schade aan uw huid veroorzaken. Als u een commerciële ijs niet terug hebben, vul een plastic zakje met gemalen ijs en wikkel de zak doek. Een zak bevroren groenten, zoals erwten, werkt ook.

Houd de ijslaag aan je knie gedurende 15 tot 20 minuten vier keer per dag gedurende twee dagen voor je spel. Dit moet de zwelling omlaag te brengen en vermindert de pijn.

Verhoog je knie terwijl je het ijs. Voor het beste resultaat, til je je knie boven het niveau van je hart door stutten het op meerdere kussens. Als uw tenen zijn hoger dan uw neus, is de kans groot je knie hoog genoeg is. Elevation helpt zwelling verlichten, die pijn vermindert.

Comprimeren je knie met een wrap of brace tussen glazuren. De compressie zorgt ervoor dat je knie van verder gewond als je gaat over je dag door het houden van het gewricht mechaniek in tact.

Evalueer uw knie voordat je spel. Als het nog steeds gezwollen en pijnlijk, raadpleeg dan een professional, zoals een arts of een fysiotherapeut, voor het spelen. Het spelen op een gewonde knie zou verder kunnen veroorzaken, en zelfs meer schade, letsel.