hoe de financiering van tandheelkundige veneers

Tandheelkundige veneers kan een aanzienlijke investering te zijn, zeker als je rekening mee houden dat veel tandheelkundige verzekering plannen beschouwen hen puur cosmetisch en bieden geen dekking. Als je een goede kandidaat voor tandheelkundige veneers en zijn er zeker van dat de investering de moeite waard is, zijn er een aantal opties beschikbaar om u te helpen de procedure te financieren.

Praat met uw tandarts over de mogelijkheid van het opzetten van een betaling plan. Terwijl de meeste tandartsen liever voorschot, mogen zij de maandelijkse betalingen te accepteren als ze weten dat je goed of als u akkoord gaat met een aanbetaling op de procedure te maken.

Laad het aan uw creditcard. Kies een kaart die een lage rente biedt, of meld je aan voor een nieuwe die geen interesse voor de eerste 6 maanden van het gebruik kosten. Enkel ben zeker om het gehele bedrag terug te betalen over die periode van 6 maanden.

Overwegen naar het buitenland. Medisch toerisme is aanzienlijk uitgebreid in de afgelopen jaren, en het omvat nu cosmetische tandheelkunde, als goed. Top-of-the-line tandheelkundige klinieken in Azië en het Midden-Oosten (met name Thailand, Dubai en Hong Kong) bieden tandheelkundige veneers tegen prijzen die veel lager dan je in Amerika zou vinden. Zorg ervoor dat je de geloofsbrieven en de ervaring van de betrokken personen te controleren. Velen behoren tot de ADA of soortgelijke organisaties en hebben partners in de VS of Europa.

Financier uw tandheelkundige veneers door middel van een bedrijf als Care Credit (zie bronnen hieronder). Care Credit biedt een lage rente financiering, zolang je een goede krediet geschiedenis en zijn in staat om regelmatige betalingen te maken.

Heeft uw verzekering te dekken eventuele behandelingen die nodig is om je voor te bereiden voor veneers. Deze kunnen onder meer het reinigen, holte reparaties en tandvlees behandeling. Dit zijn legitieme kosten, en je moet niet te betalen voor hen uit eigen zak.

Kies hars fineer dan keramiek die als het geld is een probleem. Omdat hars veneers zijn drie tot vier keer goedkoper dan porselein degenen, kunnen zij de beste keuze voor u zijn als u niet in aanmerking komen voor financiële hulp en willen niet wachten om veneers gedaan hebben.