hoe zich te ontdoen van het gezicht wratten

Facial wratten zijn een besmettelijke huid groei veroorzaakt door het humaan papillomavirus. Terwijl de HPV-infectie is zeer vaak, is er ook geen genezing. Er zijn verschillende soorten wratten, maar platte wratten verschijnen regelmatig op het gezicht. Platte wratten zijn glad en klein en zijn te vinden rond de ogen, neus en mond. Wratten zijn onschuldig en verdwijnen meestal na verloop van tijd. Echter, veel mensen vinden wratten onaantrekkelijk en pijnlijk, dus er zijn veel commerciële, medische en natuurlijke remedies beschikbaar voor het gezicht wratten verwijderen.

Solliciteer commerciële zalven. Veel mensen zijn bekend met de advertenties voor Verbinding W, een populaire commerciële wrat remover. Echter, er zijn ook andere merken zoals producten van Scholl en TinaMed Wart Remover op de markt die wratten te verwijderen ook. In de meeste commerciële producten gebruiken salicylzuur als hoofdingrediënt, maar andere milde zuren worden ook gebruikt. Het zuur helpt om af te werpen of tasten de lagen van de wratten totdat ze verdwijnen. Wart verwijderaars zijn beschikbaar als een vloeistof, gel, crème of pads. Volg de aanwijzingen op het etiket.

Probeer cryochirurgie kits. Het nieuwste type van wrat verwijderen zijn thuis cryochirurgie kits, vergelijkbaar met wat wordt gebruikt in het kantoor van een arts. Met cryochirurgie vloeibare stikstof te gebruiken om af te bevriezen van de wrat. Zorg ervoor om zorgvuldig volg de instructies met enige over-the-counter wrat remover je koopt.

Gebruik aspirine. De aspirine verkocht in drogisterijen bevat salicylzuur, dezelfde stof gevonden in veel over-the-counter wrat verwijderen. Aspirine als een wrat remover, lossen enkele tabletten in water en breng het mengsel op de wrat. Herhaal dit een paar keer per dag.

Gebruik van natuurlijke zuren. Met behulp van natuurlijke remedies is een veiligere manier om zich te ontdoen van wratten. Als commerciële producten, is een mild zuur gebruikt. Alle natuurlijke remedies zijn plaatselijk een keer per dag aangebracht op de wrat of twee keer. Azijn bevat azijnzuur zo wit azijn en appelazijn worden zowel gebruikt voor de behandeling van wratten. Citroensap en grapefruitsap zowel citroenzuur die kunnen worden gebruikt gezichtswratten. Knoflook sap van verse kruidnagel is een folk remedie om te proberen.

Probeer essentiële oliën. Sommige essentiële oliën worden gecrediteerd met het verwijderen van wratten. Citroenmelisse olie heeft citroenzuur. Birch olie heeft betulinezuur. Tea tree olie en paardebloem olie hebben ook hun voorstanders als wrat verwijderen.

Raadpleeg een arts. Voor hardnekkige wratten, kan medische interventie nodig zijn. Artsen gebruiken chemische peelings om zich te ontdoen van het gezicht wratten. De chemische veelvuldig is trichloroascetic zuur. Artsen ook elektrische stroom te gebruiken om wratten te verwijderen. In elektrocauterisatie, wordt de wrat afgebrand. Een andere mogelijkheid is laserchirurgie dat een lichtstraal gebruikt. De cryochirurgie uitgevoerd in het kantoor van een arts maakt gebruik van een sterkere versie van de vloeibare stikstof in at-home kits. Voor deze medische behandelingen, moet u een cosmetisch chirurg of een dermatoloog te vinden.