hoe urinezuur te verlagen

Hebt u ooit de ondraaglijke pijn van jicht ervaren? De pijn van jicht is onvergetelijk en door artsen beschouwd als een van de ergste in de geneeskunde. Jicht wordt veroorzaakt door verhoogde niveaus van urinezuur die naaldachtige kristallen die afzetting in ongelukkige gewrichten zoals de grote teen, knie of pols kunnen vormen. Zodra presenteren urinezuurkristallen veroorzaken het plotseling ontstaan ​​van invaliderende zwelling, roodheid, warmte en pijn. In veel gevallen hoog urinezuur niveaus zijn het resultaat van slechte voedingskeuzes. Met de juiste voeding en slimmere levensstijl keuzes kunnen individuen urinezuur te verlagen en episodes van jicht te voorkomen.

Verminder purine consumptie urinezuur te verlagen. Purines chemicaliën die van nature in sommige voedingsmiddelen. Wanneer deze purine chemicaliën verbruikt en gemetaboliseerd urinezuur geproduceerd. Alle vlees (rood of wit) en vis bevatten matige hoeveelheden purine en zijn direct gecorreleerd met het optreden van jicht. Bepaalde items bevatten zeer hoge niveaus van purine met inbegrip van dierlijke orgaanvlees zoals zwezerik, rundvlees nieren en lever evenals bepaalde schaal-en schelpdieren, zoals ansjovis, sardines en sint-jakobsschelpen. Interessant is dat de consumptie van purine-rijke peulvruchten, granen (met uitzondering van bier) en groenten niet meer geassocieerd met jicht. Veel lay-sites nog steeds niet goed te ontmoedigen consumptie van purine-rijke groenten.

Vermijd alle alcoholische producten. Sommige items zoals bier en bepaalde dranken bevatten hoge niveaus van purines die urinezuur te verhogen. Wat nog belangrijker is alle alcoholhoudende producten te voorkomen dat uw lichaam uit het elimineren van urinezuur. Daardoor is de kans op jicht sterk verhoogd met alcohol consumptie. Alcohol veroorzaakt ook uitdroging die op hun beurt kunnen predisponeren tot urinezuur kristal depositie gevoelige gewrichten.

Sla alle suikerhoudende frisdranken die high fructose corn syrup lagere urinezuur bevatten. High fructose corn syrup rechtstreeks verhogen niveaus van urinezuur.

Drink 8 tot 10 glazen water per dag. Verblijf goed gehydrateerd kan de nieren urinezuur verlagen en vermindert de kans op urinezuur kristal depositie in gewrichten.

Hoge urinezuur niveaus zijn meestal gezien in individuen die andere metabole stoornissen zoals diabetes, hoge bloeddruk en een verhoogd cholesterolgehalte. Sommige medische deskundigen zijn van mening dat een hoog urinezuur niveau een marker voor een grotere beroerte en een hartaanval risico kan zijn.

Denk aan het eten van vetarme zuivelproducten, zoals yoghurt, kwark en magere melk sinds kan zelfs voorkomen dat jicht. Het werkingsmechanisme is niet bekend maar het kan door zuivelproducten bewerkstelligen hoe snel het lichaam kan urinezuur elimineren.

Ga voor super fruit zoals bosbessen, aardbeien en zwarte kersen die allemaal te voorkomen dat jicht aanvallen door te helpen bij lagere urinezuur.

Neem een ​​vitamine C supplement aangezien de incidentie van jicht kunnen verminderen door de nieren van reabsorbing urinezuur die weer urinezuur verlaagt.

Consumeren een mediterraan dieet. Olijfolie, noten, fruit en groenten, volle granen en vette vis zoals zalm zijn niet alleen vriendelijk, maar jicht hart gezond.