hoe u uw e-sigaret verstuiver te stoppen van het krijgen van te warm

E-sigaretten, kort voor elektronische sigaretten, zijn apparaten die lijken op sigaretten, maar alleen waterdamp uitstoten. Het gebruik van cartridges en een interne spoel, de e-sigaret nicotine opwarmt, zodat de gebruiker om het te inhaleren, net zoals hij een normale sigaret. E-sigaretten worden gebruikt als een alternatief voor het roken, of als een opstap naar stoppen. Het hart van de e-sigaret, de verstuiver, herbergt de spoel die de nicotine verwarmt. Echter, soms de verstuiver kan te warm, wat ongemak. Gelukkig zijn er eenvoudige dingen die je kunt doen om dit te voorkomen.

Laat de knop nadat u een trekje neemt, als uw e-sigaret heeft er een. De knop verwarmt de spoel, en het houden van de toets ingedrukt tijdens uw hele e-sigaret sessie kan de verstuiver oververhit raken.

Handhaving van de juiste hoeveelheid e-vloeistof in de verstuiver. Als de vloeistof bijna leeg is, moet u het te vullen – maar niet te veel het – een back-up. Dit e-vloeistof smaken uw e-sigaret, maar het helpt ook om de verstuiver koel te houden.

Neem een ​​pauze als je hebt veelvuldig puffend. E-sigaretten zijn elektronische apparaten, en worden alleen gebouwd voor zo veel gebruik. Als je het een stuk hebt gebruikt, probeer het verhuren van uw verstuiver rust voor een tijdje voordat het weer gebruikt.

Koppel de verstuiver uit de cartridge en maak het uit. Doe dit door te laten weken in extreem hete, maar niet kokend water. Roer het rond met een lepel gedurende 10 tot 15 minuten voordat u het en laten afkoelen op een papieren handdoek. Zodra het is afgekoeld, blazen in het aan een kleine resterende deeltjes te verwijderen alvorens opnieuw aan te sluiten op uw cartridge.

Verander je verstuivers om de één tot drie maanden. Als u uw verstuiver hebt gehad dan een maand, en u vindt dat er niets helpt om het koel te houden, dan is het misschien tijd om over te schakelen zijn. Verstuivers worden alleen gebouwd voor een tot drie maanden, dus als de jouwe is te heet te vaak, kan het tijd om het te veranderen.