hoe om zwanger met vleesbomen krijgen

Een baarmoeder vleesboom is een niet-carcinomateuze uteriene tumor die groeit uit spier wanden van de baarmoeder. Een baarmoeder vleesboom kan zwangerschap te voorkomen door te interfereren met ei implantatie. Vleesbomen kunnen ook de kans op zwangerschapscomplicaties. Er zijn verschillende manieren om ze te trakteren op een vrouw in staat stellen om te komen en te blijven zwanger.

Gebruik coïtustiming. Coïtustiming is een methode van conceptie die nauw richt op de menstruatiecyclus van de vrouw. De vrouw neemt haar temperatuur elke maand en onderzoekt haar vruchtbare vloeistof voor het tekenen van het naderen van de ovulatie. Als de ovulatie nadert zij en haar partner kunnen kiezen om geslachtsgemeenschap te hebben.

Gebruik intra-uteriene inseminatie. Een IUI is een werkwijze voor vruchtbaarheid steun die de cervix omzeilt. Sperma wordt verzameld, gewassen om vuil te verwijderen en kies de besten. Sperma wordt vervolgens in de baarmoeder van de vrouw ingebracht tijdens haar vruchtbare periode van de maand. Een IUI kan iemand helpen met vleesbomen zwanger te worden door het verhogen van haar kansen op zwangerschap elke maand. IUI’s zijn over het algemeen goedkoop met vergoedingen die meestal draaien onder $ 400 per poging. De procedure wordt in het algemeen uitgevoerd in het kantoor van een gynaecoloog zonder pijn meds.

Onderga een myectomy. Een myectomy is het verwijderen van fibroid weefsel uit de baarmoederholte. Een myectomy kan iemand helpen met vleesbomen verhogen hun kans op zwangerschap door het verwijderen van weefsels die kunnen interfereren met ei implantatie. Een ervaren chirurg moet kunnen uteriene functie behouden, terwijl wegsnijden overbodig groei.

Onderga een baarmoeder slagader embolisatie. Een VAE is een procedure waarbij een arts een kleine camera en plaatst kleine deeltjes op de vleesbomen. De deeltjes helpen blok stroom naar het gebied in kwestie. Hierdoor krimpt vaak vleesbomen en hun groei vermindert. Dit kan helpen leiden tot zwangerschap.

Onderga IVF. De initialen staan ​​voor IVF in vitro-bevruchting. Tijdens de in-vitrofertilisatie proces een vrouw wordt gegeven drugs meer embryo’s per cyclus produceren dan normaal. De eieren worden vervolgens verzameld en bevrucht met sperma buiten het lichaam. Zodra de eieren zijn uitgegroeid tot een bepaalde grootte ze geplaatst in de baarmoederholte weer. Een IVF-procedure kan helpen een vrouw met vleesbomen hebben kinderen omdat ze steeds meer haar kansen op zwangerschap meer dan normale conceptie pogingen elke maand ze probeert het. Dit komt omdat ze meer eieren produceren tijdens de procedure.