hoe om te bepalen of de tanden moeten steunen

Wanneer je probeert om te beslissen of u of uw kind nodig zou kunnen hebben bretels, zijn er bepaalde tekenen kunt u zoeken naar. Volwassenen en kinderen kunnen problemen met de uitlijning hebben, bijten en andere aandoeningen die een goede tandheelkundige zorg kan oplossen.

Kijk naar de snijtanden om te bepalen of beugels nodig. Overlappende tanden die elkaar verdringen zijn moeilijk schoon te maken, zelfs voor een tandhygiënist. Volwassenen willen het probleem met bretels, niet alleen om cosmetische redenen corrigeren, maar de tanden zo gezond mogelijk te houden. Tanden die elkaar overlappen zijn moeilijk of zelfs onmogelijk om goed te flossen, vooral voor kinderen. Plaque bouwt tussen de tanden, waardoor verval.

Controleer op tekenen van een overbeet om te bepalen of tanden moeten steunen. Als de voortanden steken via ondertanden, niet waardoor de tanden uit te lijnen als ze samen worden geklemd, kan dit een overbeet worden.

Test om te zien of er een mogelijke onderbeet als een andere manier om te bepalen of de tanden moeten beugels kunnen zijn. In dit geval zal de ondertanden uitsteken uitstrekt uit voorbij de boventanden. Als de tanden kunnen niet bij elkaar worden gelijkmatig over de boven- en onderkant gebald, kan dit de noodzaak voor bretels of eventueel een andere vorm van tandheelkundige zorg te geven.

Bepalen of tanden moeten steunen zo vroeg mogelijk voor kinderen. Terwijl volwassen tandheelkundige problemen kunnen worden behandeld met steunen, is het meestal gemakkelijker te zorgen vroeg in het leven beginnen. Goede afstemming van de tanden kan helpen voorkomen tandbederf en tandvleesaandoeningen. Getting braces te corrigeren de uitlijning van de tanden kan het vermogen om goed te kauwen te verbeteren, waardoor hulp bij een gezonde spijsvertering.