hoe mijt bijt te identificeren

Mijten zijn klein, maar u kunt meestal spotten ze met het blote oog. Zij mogen als insecten, maar ze eigenlijk behoren tot dezelfde familie als teken en spinnen. Veel soorten mijten bestaan ​​verscheidene die vaak op mensen. Verschillende soorten mijten, zoals specifieke soorten omgevingen. De beste manier om de mijten je te maken met te identificeren is om te controleren op beten en huiduitslag in specifieke gebieden van uw lichaam. Merk op dat mijten moeilijk te identificeren zijn, zodat je kan hebben om naar een arts voor een betonnen diagnose.

Controleer op een jeukende, rode uitslag in huidplooien, tussen de vingers, rond de genitaliën, aan de zijkanten van de voeten en de binnengebieden van ellebogen en knieën. Als u vindt, kan het probleem worden schurft mijten (ook bekend als schurft en jeuk mijten), volgens de North Carolina State University.

Onderzoekt alle gebieden waar de kleren zijn strak, vooral op de enkels en in de taille, waar elastiekjes in de kleding van zijn strakste. Zoeken naar rode, jeukende dermatitis en gebieden, die huiduitslag veroorzaakt door allergische reactie. Als u vindt, kan het probleem vlooien (ook bekend als bloedluis) zijn. North Carolina State University wijst erop dat sommige mensen blister-achtige laesies kan ontwikkelen als ze zijn allergisch voor vlooien.

Verwijder het shirt en kijken op de romp van het lichaam en de armen. Als je ziet bijtwonden, dan is het probleem kan zijn stro-jeuk mijten, volgens de North Carolina State University. Mensen die in de groenvoorziening of rond grote hoeveelheden stro of korrels werken waarschijnlijk stro jeuken mijten tegenkomen.

Ga naar een arts als er enige twijfel over wat voor soort mijt bijt je hebt. Vertel de arts over alle dieren die je onlangs hebt ontmoet. Sommige soorten mijten, zoals tropische rat mijt en de bloedluis, normaal vallen dieren, maar soms mensen bijten en volgens de Illinois Department of Health.

Probeer niet om mijten in uw huis uit te roeien voordat het krijgen van een positieve identificatie van het probleem door een deskundige. Zonder precies te weten wat voor soort mijt je mee bezig bent, zijn de kansen uw poging om het probleem zal falen uit te roeien, volgens de North Carolina State University.