hoe je rechterbeen pijn te identificeren

Als je rechterbeen pijn die het kan worden zenuwslopend niet om te begrijpen wat de oorzaak is. Er zijn verschillende oorzaken van pijn in het been en moet u uw arts te bezoeken om voor een echte diagnose. Hier zijn een aantal manieren om te bepalen wat de oorzaak is van de pijn in je rechterbeen

Bezoek uw reguliere arts (huisarts) om een ​​aantal inleidende tests gedaan te krijgen. Uw arts zal waarschijnlijk draaien een aantal bloedtesten om te controleren op suiker niveaus, vitamine B12, foliumzuur, alsmede controle op tekenen van ontsteking. Zij zullen waarschijnlijk ook het oog een aantal x-stralen van je rechterbeen te controleren op tumoren, breuken, etc.

Bezoek een neuroloog voor een neurologisch consult. Zenuw problemen veroorzaken vaak rechterbeen pijn, evenals een verscheidenheid aan andere pijnklachten. Deze artsen zijn gespecialiseerd in het zenuw omstandigheden en zal wat meer gespecialiseerde tests uitvoeren om de oorzaak van je pijn te identificeren. Zij kunnen electrodiagnostic testen (EMG) om te controleren op schade aan de zenuwen, evenals gelokaliseerde MRI’s bestellen.

Bezoek een orthopedisch chirurg wervelkolom schade en zenuw impingement controleren of de neuroloog was niet in staat om de oorzaak van je rechterbeen pijn te identificeren. Zij zullen uw wervelkolom te controleren op breuken, disc problemen zoals degeneratie, hernia’s, etc.