hoe je lichaam jewely steriliseren zonder een autoclaaf

Er zijn vele manieren waarop u kunt metalen lichaam sieraden steriliseren zonder dat uw eigen autoclaaf. De autoclaaf werkt met behulp van hete, hogedrukstoom om bugs en ziektekiemen te doden, maar autoclaven zijn duur. U kunt nog steeds steriliseren uw sieraden met behulp van eenvoudige methoden en dingen die gemakkelijk verkrijgbaar thuis of van de meeste drugs en supermarkten. Het houden van uw lichaam sieraden schoon bespaart u tegen infecties. Als u een infectie hebt gehad, is het bijzonder belangrijk om de sieraden die in het besmette gebied te steriliseren.

Was uw lichaam sieraden met antibacteriële zeep en warm water. De soap zal een aantal bacteriën te doden en zal schoon uit elke huidcel puin dat kan zijn verzameld op uw sieraden.

Kook je lichaam sieraden in warm water gedurende 10 minuten. Kokend heet water doodt ook uit vele bugs en ziektekiemen. Neem de sieraden zorgvuldig, zodat u niet uw vingers verbranden.

Passeer de juwelen naast een open vuur, zodat het vuur steriliseren. Dit wordt niet aanbevolen als uw sieraden heeft geen edelstenen. Als het alleen metalen, kun je steriliseren door brand. Passeer de sieraden langs de kant van het vuur. Doe het niet direct steken in het vuur of door te geven over de top.

Geniet van je lichaam sieraden in alcohol om het te steriliseren. Laten inwerken voor een paar minuten daarna te verwijderen en spoel het af en dep het droog. Alcohol is lang gebruikt als een steriliserend middel voor metaal.