hoe je een verloren CPR kaart te vervangen

Een CPR-kaart is een juridisch document en het vervangen van het vereist verificatie van uw referenties. Vervanging kan gewoonlijk worden gedaan voor een kleine vergoeding, doch zal enige tijd (gewoonlijk 1-2 weken) aan de kaart ontvangen nemen.

Neem contact op met de instantie die het oorspronkelijke certificaat afgegeven. Zij moeten records die bewijzen dat u uw certificering ontvangen via hen.

Volg de aanwijzingen van de oorspronkelijke licentie-groep wat informatie die u nodig hebt om aan uw identiteit te bewijzen. Meestal zullen ze vragen om data die u het programma bezocht en ontvangen certificering, uw sofi-nummer en soms uw rijbewijs nummer.

Leveren aan het agentschap het vereist, samen met uw adresgegevens. Veel CPR certificering groepen zullen u een vervangende kaart per post. Bij sommige kan het mogelijk zijn om fysiek halen uw kaart bij hun lokale kantoor.

Betaal de vervangingswaarde. Dit is gewoonlijk ten minste 5 $. Veel organisaties zorgen voor online betalen, terwijl anderen creditcard of pinpas kan duren. Een paar groepen vragen nog steeds een cheque of postwissel te worden gemaild in.