hoe beugels te houden van het wrijven

Met een mond vol van metaal en draden kunnen onaangenaam zijn, maar de vreugde van het hebben van een grote glimlach die een leven lang duurt is het paar jaar je te besteden hebt een beugel waard. Het kan een tijdje duren voor je mond aan te passen aan uw nieuwe bretels. U kan irritatie en kleine wondjes te ervaren in je wangen, op je tong en de binnenkant van uw lippen. Met dank aan tandheelkundige wax, kunt u een aantal van dit ongemak te voorkomen, en een keer je mond gewend raakt aan uw bretellen, de irritatie verdwijnt.

Meng twee eetlepels zout met zes ounces van warm water.

Spoel je mond met warm zout water gedurende 60 seconden en dan spugen de oplossing uit. Herhaal deze stap totdat u al het zout water hebben gebruikt. Dit zal hulp te bieden voor alle pijn die je kan hebben en helpen de steun in het genezingsproces.

Knijp uit een klein stukje van tandheelkundige wax.

Rol de tandheelkundige wax tussen je vingers om een ​​bal te vormen ter grootte van een erwt.

Vermijd het eten van plakkerig voedsel, zoals taffy of caramel. Voedingsmiddelen die sticky kunnen de draden breken op je bretels zijn, waardoor bezuinigingen op de binnenkant van je mond.

Droog de plek waar je naartoe gaat om de was te zetten met een tissue of wattenstaafje, zodat het blijft plakken.

Plaats de bal van was over de draad of randen van de brace waar de irritatie is gevestigd.