hoe bar fruitvliegjes te elimineren

Iedereen die is eigendom van of gewerkt in een bar of nachtclub heeft altijd te maken gehad met fruitvliegjes. De kleine buggers zijn een feit van het leven, vooral wanneer er grote hoeveelheden zoet, bedwelmende vloeistof moest worden. Echter, fruitvliegjes niet om een ​​vaste waarde in uw werkplek. Hoewel het voorkomen fruitvliegen in de eerste plaats is gemakkelijker dan hen uitroeien, kan worden gedaan met een aanhoudende inspanning. Volg de onderstaande stappen, en de insecten zal zeker om eruit te komen en het verblijf van uw bedrijf.

Maak de bar van boven naar beneden met ontsmettingsmiddelen. Veeg alle oppervlakken of ze zijn vuil of niet. Verwijder en reinig alle rekken, tafels of andere roerende meubels om die moeilijk te bereiken plaatsen te krijgen. Zet covers op alle drank tuiten bij het afsluiten. Verplaats alle mixers en fruit in een koelkast. Haal al het afval aan het einde van elke avond en sluit de prullenbak kan stevig deksels. Als extra maatregel, het reinigen van de afvalbakken zelf, indien mogelijk, omdat ze de meeste kans hebben een kleverige opbouw dat fruitvliegen aantrekt.

Aan het einde van de nacht, wanneer alles is schoon, neem een ​​kopje en giet er één of twee vingers van goedkope, zoete alcohol erin. In de ochtend, moet u een goed bedrag van de dood of zeer dronken vliegen in de beker te vinden. Ook, hang kleverige fly papier omhoog wanneer de klant verlof, en neem het naar beneden wanneer de bar geopend. Tijdens de werkuren, wees voorzichtig om morsen achter de bar te beperken.

Run stomen, warm water naar beneden de leidingen op te heffen en het fokken voorkomen, omdat sommige soorten fruitvliegen broeden in regenpijpen. Continue reiniging en het nemen van de hierboven genoemde ook voorzorgsmaatregelen.

Gebruik twee of drie kleine, oscillerende fans om de lucht te laten circuleren achter de bar, terwijl het open is. Dit zou de meeste vliegen houden last van hebt of uw klanten, want ze hebben een harde tijd vliegen in de lucht aangewakkerd.

Bel een verdelger naar de bar te komen om de twee weken, als de vliegen blijven bestaan. Vraag uw verdelger voor een speciale oplossing die u kunt storten het riool.

Schaf afsluitdoppen voor uw drankflessen om vliegen weg te houden.