hoe zich te ontdoen van muggen vlekken op de huid van een baby

Baby’s zijn net zo gevoelig als volwassenen zijn aan de beten van vervelende muggen. Muggenbeten kan vervelend zijn maar normaal dat ze niets te vrezen. Bite-mark pijn en jeuk, maar kan uw kind te prikkelbaar voelen en om de slaap te verliezen veroorzaken. tere huid van een baby kan bijzonder gevoelig zijn voor over-the-counter insectenbeet producten, maar u kunt verlichting van oncomfortabel bijtwonden en rust je-bug gebeten baby’s door het gebruik van een aantal gemeenschappelijke huishoudelijke producten.

Knip de nagels van uw baby met nagelknipper. Beten zijn jeukende, en als je baby ze krabt, kunnen ze besmet raken.

Inspecteer de beet-mark gebieden. Vergewissen dat ze muggenbeten, en niet een allergische reactie van een soort. Als er een logische reden voor uw baby om beten te hebben, zoals je je baby buiten hadden tijdens mosquito seizoen, dan is de beten zijn het meest waarschijnlijk muggenbeten. Als het rode gebied is vlekkerig en fragmentarisch, kan het een allergische reactie. Als je onzeker bent, contact op met kinderarts van uw baby.

Bereid een havermout bad voor je baby. Havermout verzacht jeukende, droge huid en kan enige verlichting van de jeuk van de beten. Bovendien, lavendel en kamille hebben een kalmerend effect, en kan u helpen uw baby in slaap valt. Voeg een paar druppels essentiële olie van lavendel of kamille theezakje naar het bad om extra comfort te bieden voor uw baby.

Dep-droge huid van uw baby met een handdoek. Solliciteer hydro-cortisone creme om je vingertop en masseer wat in elke hap mark. Hydro-cortisone verlicht jeuk en vermindert roodheid en zwelling.