hoe zich te ontdoen van een hoofdpijn zonder medicatie

We krijgen allemaal hoofdpijn om verschillende redenen, variërend van slechte voeding tot stress. Leren hoe zich te ontdoen van een hoofdpijn zonder medicatie kan gevolgen hebben voor uw gezondheid en uw portemonnee.

Wikkel wat ijs in een washandje en toepassen op de slapen en het voorhoofd bij de eerste tekenen van een dreigende hoofdpijn. Een zak van diepvriesgroenten kan ook dienen als een handige icepack. Deze remedie zal helpen verlichten je hoofdpijn omdat het verdooft de pijn en verlaagt de temperatuur, krimpende bloedvaten die worden vergroot en pompen van bloed met een hogere snelheid. Het is vooral effectief wanneer je hoofdpijn wordt veroorzaakt door hitte of vochtige omgeving.

Solliciteer warmte aan de achterkant van je nek naar een spanning hoofdpijn te verlichten door te helpen om gespannen spieren los te maken. U kunt dit doen met een warmte-Pack of door het nemen van een warme douche, het leiden van het water aan de achterkant van je nek. Een warm washandje of een warmwaterkruik kunnen ook worden gebruikt.

Bereid een kruidenthee van pepermunt of marjolein. U kunt deze natuurlijke, geneeskrachtige brouwsel maken door het gieten van kokend water over een pepermuntje of marjolein theezakje (of 1 theel. Gedroogde kruiden). Dek af en laat steile gedurende 10 tot 15 minuten. Zeef en geniet van een of twee kopjes van de kruidenthee langzaam naar je hoofdpijn te verlichten. Een andere hoofdpijn verlichten kruidenthee kunnen worden bereid 5-7 rozemarijn, gebruiken dezelfde methode.

Ga liggen in een donkere kamer en plaats 3 of 4 plakjes komkommer op je voorhoofd en te ontspannen. Adem diep in door je neus en adem uit door je mond. De donkere zal het gemakkelijker maken om te ontspannen, waardoor je spanning en hoofdpijn om sneller af te voeren. Plakjes komkommer zorgen voor een natuurlijke methode voor het koelen van de huid en het verlichten van zwellingen.

Maak een kruiden kompres van lavendel essentiële olie. Roer 5 druppels essentiële olie van lavendel in een kom met koud water, en dan nat een washandje in de oplossing. Plaats de washandje op je voorhoofd of de achterkant van je nek.

Knijp zeer stevig het web van de huid tussen de aanwijzer figuur en duim. Als alternatief, oefen druk net onder de benige richels aan de achterkant van je hoofd. Dit acupressuur kan helpen verlichten je hoofdpijn.