hoe zich te ontdoen van een calciumoxalaat steen

Van de vijf soorten stenen die zich ontwikkelen in de nieren, CompleatMother.com zegt 80 procent zijn calciumoxalaat stenen. De conventionele geneeskunde maakt gebruik van drie soorten chirurgische procedures om nierstenen te verwijderen, maar ze zijn pijnlijk, duur, hebben een risico op complicaties en herstel kan tot enkele weken. Natuurlijke remedies zijn het overwegen waard als ze oplossen en smeren stenen, zodat ze het lichaam verlaten zonder invasieve chirurgie.

Drink veel water. Drink acht tot 10 glazen water per dag (genoeg om je urine helder te houden). Gebruik gedestilleerd water omdat het vrij is van onzuiverheden, zouten en mineralen die uw probleem kunnen verergeren. Hydraterende je lichaam kan helpen bij het oplossen van uw stenen en krijgen ze uit uw systeem.

Drink drie ounces citroensap gemengd met drie ounces van olijfolie en onmiddellijk drinken 8 tot 12 ounces gedestilleerd water wanneer je voelt de pijn van de beweging van je stenen. Het citroenzuur in citroensap kan calcium stenen, en olijfolie jassen op te lossen en smeert hen, zodat ze makkelijker te passen.

Doe 60 druppels Chanca Piedra (break steen) te extraheren in een glas gedistilleerd water en drink het twee keer per dag totdat je het hebt opgebruikt. Chanca Piedra is een plant die zijn naam krijgt van zijn vermogen nierstenen af ​​te breken.

Drink twee eetlepels biologische ciderazijn vermengd met twee eetlepels gedestilleerd water ten minste drie keer per dag voor het beste resultaat. Als je problemen hebt met de bittere smaak, voeg wat honing. Appelazijn werkt door het verzachten van de stenen, zodat je ze uit je lichaam te spoelen.