hoe zich te ontdoen van de urine geur

Heeft uw urine stinken? Urine geur kan worden gestopt door de oorzaak van uw urine ruiken slecht bevrijden. Veel mensen ervaren een vieze geur wanneer ze plassen en ze zijn niet zeker waarom. Dit artikel geeft u stappen te nemen om de problemen veroorzaakt slecht ruikende urine te diagnosticeren geven. Het vermijden van verschillende soorten voedsel en medicijnen zal helpen stoppen met de urinegeur. Naar aanleiding van een gezonde levensstijl die hieronder vermeld zal helpen zich te ontdoen van de vieze urine geur.

Verdunnen uw urine. Veel mensen weten niet genoeg water drinken. Verdunnen uw urine door het drinken van veel water. Normaal verdunde urine heeft meestal geen geur en is vrij helder van kleur. Omdat het uitgedroogd is een belangrijke reden waarom mensen ervaren vieze urine geuren.

Vermijd het eten van asperges. Eating asperges kan leiden tot een sterke ammoniakgeur. Hoewel Asperges is goed voor je, kan het uw urine ruiken slecht.

Vermijd te veel vitaminesupplementen. Bepaalde vitaminen zoals B6 kan ertoe leiden dat uw urine slecht ruiken. Doe dan doe het niet op uw vitaminen, kan te veel ongezond voor je.

Bezoek je Dr. Als u last rugpijn, koude rillingen en koorts met uw urine geur, moet u een bezoek aan uw Dr. Veel mensen kunnen lever-, nier- of blaasontstekingen dat urine geur veroorzaken. Urineweginfecties uw urine hebben een vieze geur. Leverziekte zal uw urine hebben een muffe geur. Mensen met diabetes kan een zoete geur om hun urine te hebben.

Het vinden van de oorzaak van de slechte urine geur zal u helpen te ontdoen.

Drink veel water en regelmatig Dr. controles.