hoe vleesbomen krimpen

Vleesbomen komen vaak voor bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Ze zijn goedaardig (geen kanker) gezwellen die in de baarmoeder verschijnen meestal geen symptomen en zijn het gevolg van overtollige oestrogeenproductie. Indien de fibromen groter worden, maar kunnen ze pijn en zwaardere en langere perioden. Bepaalde medicijnen en zelfzorg strategieën kunnen helpen krimpen hen, die symptomen te verlichten.

Praat met uw arts over medicijnen. Ze werken op de productie van oestrogeen om vleesbomen krimpen. Medicijnen zoals Lupron en Synarel stoppen met de chemische processen die de menstruatie veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat oestrogeen niveaus te laten vallen en je menstruatie om zo lang te stoppen als u het nemen worden de medicijnen.

Let op wat je eet. Bepaalde voedingsmiddelen kan bijdragen tot overmatige oestrogeenproductie, terwijl anderen kan tegengaan. Blijf uit de buurt van voedingsmiddelen met toegevoegde hormonen, dit is inclusief conventioneel geproduceerde vlees en zuivelproducten. Als u wilt doorgaan met het eten van deze voedingsmiddelen, op zoek naar de biologische versies die niet aan deze hormonen gebruiken in hun dieren. Verhoog uw consumptie van voedingsmiddelen met fyto-oestrogenen, zoals volle soya en bonen. Fyto-oestrogenen fungeren vergelijkbaar met oestrogeen in je lichaam en kan helpen voorkomen dat reguliere oestrogeen van zich te hechten aan receptoren in de vleesbomen, die hun groei te voeden.

Zorg voor een gezond gewicht en lichaamsbeweging. De hormonen worden gemetaboliseerd in lichaamsvet. Hoe meer vet je hebt, hoe meer oestrogeen worden geproduceerd. Als je te zwaar bent, kan het verliezen van die extra ponden van de hoeveelheid oestrogeen in je lichaam te verminderen. Werk regelmatig; dit verlaagt ook oestrogeen niveaus. Dit geldt voor aërobe activiteit, zoals wandelen, hardlopen en fietsen, niet krachttraining of dingen zoals yoga.

Overweeg het gebruik van alternatieve geneeskunde als onderdeel van uw behandeling strategie. Verschillende traditionele Chinese geneeskunde formules werken om oestrogeen te verlagen, waardoor uw vleesbomen zal krimpen. De volgende behandelingen hebben een lange geschiedenis van gebruik voor dit doel: Augmented Rambling Poeder, Dong Quai en Peony Poeder, Cinnamon Twig en Poria Pill en Four-Substance afkooksel. Neem zoals aangegeven op het etiket.