hoe u uw huis van hoofdluis te ontdoen

Infestation kleine insecten genaamd hoofdluis is gebruikelijk in de lagere school kinderen en is zeer besmettelijk. Een hoofdluis besmetting in uw huis kan een nachtmerrie zijn als je niet weet hoe u uw huis van de luizen properly.To voorkomen dat een voortdurende probleem met hoofdluis ontdoen, moet het huis en hoofd grondig worden gereinigd met de juiste behandelingen te doden alle luizen.

Was het hoofd van de aangetaste familielid met een shampoo met permethrine. Dit kan gevonden worden op elke drogist en is speciaal ontwikkeld voor hoofdluis uitbraken. Deze shampoo zal alle van de hoofdluis te doden in de haren van de besmette persoon, indien de aanwijzingen goed gevolgd.

Was alle beddengoed en kleding in je wasmachine machine bij extreem hoge temperaturen. Indien mogelijk, reikt minstens een temperatuur van 130 graden. Dit zou de meeste, zo niet alle luizen in uw lakens, dekens en kleding doden.

Zet alle gewassen beddengoed en kleding in de droger op hoog vuur gedurende 20 minuten of meer. De hoge temperatuur moet alle resterende hoofdluis te doden.

Breng geen kleren die niet in hoog vuur naar de stomerij worden gewassen of gedroogd. Als alternatief, bewaar ze in de luchtdichte zakken voor ten minste 2 weken.

Vacuum alle vloerbedekking en meubilair, met inbegrip van bedden, banken en stoelen. Gebruik een roeren gehechtheid aan het tapijt en een haren beslag op de meubels, die alle luizen die kunnen worden geplakt of verborgen in kleine spleten zal los stofzuigen.

Geniet van alle kammen, borstels en haaraccessoires die onlangs zijn gebruikt in alcohol gedurende een uur. De alcohol zal de borstels en kammen die hoofdluis kunnen bevatten desinfecteren.