hoe u uw gag reflex verbeteren

De gag reflex is een natuurlijk afweermechanisme gebruikt om ongewenste stoffen te gaan in uw longen of de keel te voorkomen. In het algemeen, kokhalzen optreedt wanneer gevoelige delen van de achterzijde van de mond worden aangeraakt. Als u overgevoelig bent, dan mag je de gag reflex wanneer je je tanden poetst, een bezoek aan de tandarts, of het uitvoeren van orale seks ervaren. Maar je kokhalsreflex niet hoeft te bemoeien met je leven of ertoe leiden dat u in paniek. Er zijn oefeningen die je kunt doen om te verbeteren hoe u reageert.

Ontspannen. Uw gag reflex wordt versterkt als je onrustig of angstig zijn, zo ontspannen te verminderen hoe gevoelig het is.

Leer je reflexen om anders te reageren op aangeraakt. Ten eerste, til de achterkant van je tong op het dak van uw mond te raken. Dan adem door je neus, terwijl je je mond open. Houd deze positie zo lang als je kunt. Blijf oefenen zodat je je tong als dit voor langere bedragen van de tijd kan houden.

Ongevoelig je mond met behulp van een tandenborstel. Wrijf het dak van uw mond achter je rug tanden met een zachte tandenborstel. Doe dit een keer per dag, maar zorg ervoor dat je niet kokhalzen. Als je dat doet, bent u poetsen te diep in je mond. In dit geval plaatst u de borstel dichter bij de voorkant van je mond.

Doorgaan met het dak van uw mond met de borstel te stimuleren. Verplaats de positie van de borstel verder in je mond. Als je minder gevoelig geworden, zal dit mogelijk geworden. Doe dit in fasen tot u het gebied direct aan de achterkant van je mond zonder kokhalzen kan wrijven.

Altijd adem door je neus in plaats van je mond als je leert om je kokhalzen reflex te verbeteren.

Drink een glas koud water alvorens de tandarts kantoor. Hoewel niet bewezen, sommige mensen van mening dat dit nuttig zijn bij het verbeteren van hun gag reflex.

Als uw kokhalsreflex niet verbetert, is het mogelijk om de behandeling te ontvangen van een hypnotiseur.