hoe u een afspraak met een psychiater te maken

Geestelijke ziekte kunnen mensen van elke leeftijd, ras, religie of inkomen beïnvloeden. Er wordt geschat dat een op de vijf Amerikanen ervaren geestesziekten elk jaar. Seek een psychiater als u last heeft van angst, depressie, drugsgebruik of andere emotionele stoornissen. Psychiaters kunnen helpen met het diagnosticeren en behandelen van psychische stoornissen en helpen licht werpen op ziekten. Psychiatrische behandeling bestaat uit een mentale en fysieke gezondheid van de evaluatie en een geïndividualiseerde behandeling plan, dat praten therapie of medicatie kan omvatten. Behandeling van psychische aandoeningen effectief met 70 tot 90 procent van de mensen en resulteert in patiënten significante vermindering van symptomen ervaren en betere kwaliteit van leven.

Praat met uw huisarts over je gevoelens en vragen om een ​​referentie. Verkrijg tenminste 2-3 namen van psychiaters.

Praat met uw verzekeraar om te zien of er psychiaters in je netwerk. U kan nodig zijn om pre-goedkeuring of een verwijzing van uw arts te krijgen.

Neem contact op met uw lokale medische of psychiatrische samenleving, community health center of het ziekenhuis voor verwijzingen naar een psychiater.

Zoek in het telefoonboek of het internet voor een psychiater in uw omgeving. Controleer of artsen de juiste geloofsbrieven van een geaccrediteerde school.

Praat met familie en vrienden om te zien of ze hebben aanbevelingen voor een psychiater.

Noteer de naam en het adres van de psychiater die je wilt zien. Er kan meer dan één arts werkzaam op een kantoor, dus wees specifiek.

Bel het kantoor en vraag de receptioniste als uw gekozen psychiater is het aanvaarden van nieuwe patiënten. Als er geen nieuwe patiënten worden geaccepteerd, kan de receptionist u doorverwijzen naar een andere psychiater.

Vraag om een ​​afspraak te plannen. Wees bereid om achtergrondinformatie en uitleg waarom u op zoek zijn naar een afspraak te bieden. Als u niet beschikt over de verzekering te vragen de receptionist over de kosten en betalingsmogelijkheden.

Noteer de tijd, datum en locatie van uw afspraak. Noteer eventuele aanvullende informatie die u nodig heeft om een ​​dergelijke te brengen als een lijst van de huidige medicatie of verzekering informatie.