hoe sharpie uitstappen van de tanden

Sharpie vlekken op de tanden gebeurt vaker dan je zou denken. Kinderen en adolescenten spelletjes spelen en ongelukken gebeuren. Permanent marker vlekken op uw huid een veel moeite om te verwijderen. Omdat je tanden zijn gemaakt van poreus materiaal, oplossingen bestaan ​​om Sharpie stapt uit het glazuur. Vergeet niet om geen giftige materialen te gebruiken. Ze kunnen per ongeluk worden ingeslikt door jonge kinderen.

Aankoop van een niet-toxisch rubber gum.

Wrijf de gum op de aangetaste tanden in een cirkelvormige beweging. Dit verwijdert de buitenkant Sharpie vlekken van je tanden.

Spoel uw mond met water aan op rubber gum resten te verwijderen.

Zet een erwt hoeveelheid tandpasta op het hoofd van een tandenborstel.

Dompel de tandpasta en het hoofd van de tandenborstel in zuiveringszout. Tandpasta gel is niet schurend en reinigt alleen aan de oppervlakte vlekken. Maar baking soda is schurend. Het scrubs de buitenkant van het tandglazuur om de vlek te verwijderen.

Borstel de getroffen tanden in een cirkelvormige beweging gedurende drie minuten.

Spoel de mond met water.

Herhaal stap 3-6 totdat de Sharpie vlek is verwijderd.