hoe schorpioenen in uw huis te doden

Bijna 1200 soorten schorpioenen bestaan ​​wereldwijd. Tot 40 zijn giftig. Een van de meest gevaarlijke soorten in de Verenigde Staten is de Arizona bast schorpioen, volgens Orkin. Arizona schors schorpioen veroorzaken dodelijke steken, vooral bij jonge kinderen en ouderen. Schorpioenen hebben de neiging om woningen die prooi zoals insecten bevatten de voorkeur, en dat is de reden waarom schorpioenen hun weg in uw huis te vinden. U kunt effectief te verwijderen een paar schorpioenen van uw huis. Echter, als je merkt dat je een grote besmetting op uw handen, beroep doet de hulp van een gecertificeerde ongediertebestrijding operator zal helpen.

Doe het licht uit in uw huis. Schorpioenen zijn nachtdieren en zullen over het algemeen te verbergen tijdens de dag. Gebruik een zwart licht om schorpioenen spot in uw huis. Schorpioenen zal fluoresceren onder een zwart licht.

Crush schorpioenen met een close-toed schoen. Als alternatief kunt u schorpioenen met een bal-peen hamer smash.

Verwijder schorpioenen met een tang, beveelt de Universiteit van Arizona College van Landbouw & Life Sciences. Plaats de doden schorpioenen in een afsluitbare zak en gooi ze in de prullenbak.

Spray het interieur en exterieur van uw huis met een insecticide dat chemicaliën zoals permethrine of cypermethrin onder anderen bevat, suggereert de Texas A & M University. Zorg ervoor dat de deuren, ramen en andere toegangspunten worden gespoten.

Plaats schorpioen lijm vallen in uw huis. Schorpioenen worden aangetrokken door de geur vrijkomt uit de lijm vallen en ze te doden schorpioenen op contact. Gooi de vallen na het vastleggen van elke schorpioenen.