hoe om te vertellen als iemand stervende is van alcoholisme?

Dood door alcoholisme wordt voorafgegaan door talrijke waarneembare symptomen. De verwoestende effecten van alcoholisme onder meer orgaanfalen, schade aan de zenuwen, hersenbeschadiging en zelfs kanker verergerd door alcoholmisbruik. Informatie met betrekking tot deze voorwaarden kan worden verzameld door te verwijzen naar toepasselijke politiedossiers, alsook door te praten met vrienden en familie van iemand die lijdt aan het eindstadium alcoholisme.

Vragen stellen. Hoewel een persoon die lijdt aan een zwaar drankprobleem wordt waarschijnlijk het leven in een staat van ontkenning, hij is vaak bereid om iedereen binnen gehoorsafstand te praten over zijn tragische val uit de gratie. Zelfs als hij nuchter is, mag hij openhartig aan open vragen reageren als ze verstandig zijn geformuleerd.

Observeer een alcoholist fysieke conditie. Geelzucht huid veroorzaakt door alcohol-geïnduceerde leverschade is een teken van onomkeerbare cirrose. Voedingstekorten veroorzaakt door zware drinken kan ook leiden tot waarneembare schade, zoals schilferende huid, rottende tanden, en droog of broos haar.

Onderzoek een alcoholist’s arrestatie records. Veel staten en steden te posten informatie met betrekking tot arrestaties online. Kranten zijn ook bekend om informatie over arrestaties in politie-vloeipapier secties op te nemen. criminele geschiedenis een alcoholist kan de progressie van zijn drankprobleem te illustreren door het documenteren van een geschiedenis van huiselijk geweld, beroepsmatige turbulentie of zelfmoordpogingen.

Bestudeer het gedrag van een alcoholist. Lichaamstaal kunnen de effecten van alcoholisme onthullen op een zware drinker. Zulke mensen vertonen vertraagde reflexen en te communiceren met onduidelijke spraak. Ze kunnen ook last hebben van ernstige geheugenverlies of zelfs hallucinaties, waardoor gevoelens van verwarring en desoriëntatie. Overmatige inname van alcohol kan de optische zenuw van een alcoholische beschadigen, wat resulteert in wazig zien dat zijn of haar vermogen om te functioneren belemmert.

Benadruk dat u op zoek bent om hulp te bieden als je met vrienden en familie een alcoholist praten. Alcohol-gerelateerde ziekten kan worden teruggedraaid als bijgewoond vroeg.

Interview familie of goede vrienden een alcoholist’s. Familie en vrienden weten meestal geheimen over de toestand van een stervende alcoholist. Vaak zijn deze mensen weten dat de alcohol wordt geplaagd door een of meer ziekten die eindstadium alcoholisme vergezellen, zoals acute hepatitis, levercirrose of zenuwbeschadiging als gevolg van polyneuropathie.