hoe om te vechten depressie

Ongeveer 20 miljoen Amerikanen lijden aan depressie. Als u een van hen, je bent verre van alleen. Depressie kan zich op een aantal manieren, volgens de National Institute of Mental Health. U kunt gevoelens van hopeloosheid, verdriet en leegte, begeleid door prikkelbaarheid en een verlies van interesse in dingen die je ooit genoten ervaren. Lichamelijke klachten zijn vermoeidheid, weinig energie en slapeloosheid.

Vraag een zorgverlener voor hulp. Niet uit te stellen om hulp te vragen, hoe langer je ervaart depressie, hoe langer het zal waarschijnlijk om het probleem te bestrijden. Uw arts zal eerst controleren om ervoor te zorgen dat uw symptomen worden niet veroorzaakt door een onderliggende medische aandoening. Zodra andere mogelijkheden zijn uitgesloten, kan uw arts u verwijzen naar een geestelijke gezondheidszorg professional die uw symptomen zullen met u bespreken. Hij zal deze informatie vervolgens gebruiken om een ​​diagnose te vormen en voorschrijven verdere behandeling opties.

Vraag uw arts of hij of zij denkt dat de medicatie zou kunnen helpen bij het bestrijden van uw depressie. De meeste antidepressiva invloed op neurotransmitters, chemische stoffen in je hersenen gedacht om een ​​deel van de stemming regelgeving. Ongeacht de medicatie genomen, zal het waarschijnlijk duren vier tot zes weken voordat u effecten te voelen, indien aanwezig, en je kan hebben om meer dan één antidepressivum proberen om degene die het beste werkt voor u te vinden. Neem nooit antidepressiva zonder de aanbeveling en toezicht van een arts.

Overwegen psychotherapie, wellicht in combinatie met medicatie, om te helpen bij het verbeteren van uw conditie. Psychotherapie is bedoeld om mensen te helpen begrijpen hun ziekte en het ontwikkelen van strategieën om beter beter met de dag-tot-dag situaties die zich kunnen voordoen omgaan. Cognitieve gedragstherapie is een populaire aanpak. Het doel is om de manier waarop een patiënt denkt over een bepaalde situatie of ervaring en heeft een track record van succes bij patiënten met een depressie te veranderen.

Help jezelf vechten depressie door kleine veranderingen in uw dag-tot-dag leven. Het maken van de inspanning uit te oefenen en actief blijven kunnen een verschil maken, volgens het National Institute of Mental Health, terwijl het stellen van realistische doelen en het breken van de taken in kleinere, meer hanteerbare brokken ook helpen. Vermijd raken geïsoleerd van de mensen om je heen en hebben geen belangrijke beslissingen in het leven niet totdat uw depressie verbetert.