hoe om te stoppen met lopen eend toed

Als je loopt met je tenen iets naar buiten, met de meeste van het gewicht op je hielen en de boog, dan loop je eend toed. Tijdens het functionele, het lopen eend toed onnodige slijtage kan veroorzaken op je enkels, bogen en voeten, en problemen met uw rug, heupen en knieën. De beste manier om dit te voorkomen is om te stoppen met lopen eend toed, die enige oefening kan duren, omdat je nodig hebt om de gewoonte te breken en te vervangen door een meer natuurlijke gang.

Trek je schoenen en sokken, zodat je op blote voeten bent. Loop de manier waarop je normaal doet als je eend toed bent, en kijk naar je voeten. Concentreer je op hoe het voelt, waar je je gewicht en de sensaties in je voeten. Als je gaat aan het lopen eend stoppen tenen moet je eerst weten wat het lopen eend tenen voelt.

Rechtzetten van je voeten. Uw voeten moeten parallel zijn aan elkaar, met uitzicht recht naar voren uit je lichaam. Dit betekent dat uw enkels, knieën en heupen moeten allemaal worden uitgelijnd. Strekken van de hoeken wordt de druk op je gewrichten, en verlicht het gewicht van je boog en enkels.

Ontspan je enkels. Veel mensen de neiging om hun enkels stijf houden wanneer ze lopen, waardoor druk stampt de hiel omlaag. Houd de enkel versoepeld, zodat als je loopt, is er een vlotte impact en de rol, die niet onder druk heeft gezet op je benen.

Loop met je benen recht naar buiten en houdt uw gewrichten los en ontspannen. Houd je voeten parallel, en laat je borst iets te draaien, samen met de natuurlijke swing van je armen. Hou je hoofd omhoog als je loopt, en laat je lichaam om zijn natuurlijke ritme te vinden. Blijven lopen als deze bewust en het zal uiteindelijk gewoonte die zal vervangen lopen eend toed.