hoe om te oefenen met een lumbale fusie

De ruggengraat bestaat uit individuele botten genaamd wervels die gestapeld bovenop elkaar met een schijf tussen elke schokdemping. Beweging optreedt bij elk van de wervels om de rug en nek te buigen, verlengen en roteren. Spinale fusie chirurgie omvat de chirurgische plaatsing van een stuk bot tussen twee wervels van de ruggengraat, op zijn plaats gehouden door schroeven, kooien of platen. Deze operatie voorkomt dan beweging tussen de betrokken wervels. Spinale fusie wordt uitgevoerd na breuk voor schijfgerelateerde aandoeningen, artritis, en abnormale ruggengraat lossen. Voorzichtigheid is geboden bij de uitoefening na spinale fusie om schade aan het gerepareerde gebied te voorkomen.

Neem korte wandelingen vaak de hele dag door. Langzaam lopen voor een paar minuten op een vlakke ondergrond en stop eventuele scherpe pijn wordt gevoeld. Wandelen helpt voorkomen dat bloedstolsels uit ontwikkelingslanden in je benen door het aangaan van de beenspieren. Als je pijn tolerantie verbetert, kan je langzaam verhogen van de hoeveelheid tijd en afstand van uw wandelingen.

Ga op je rug op een vlakke ondergrond. Zachtjes contract uw onderste buikspieren, en plat je onderrug tegen de vloer. Deze oefening wordt de “bekken” en is belangrijk omdat sterke buikspieren verbeteren de stabiliteit van de onderrug. Houd deze positie 3 seconden vast en herhaal 10 keer. Zoals verdragen, opgewerkt tot het uitvoeren van 3 sets van 10 repetitions.To de intensiteit van de oefening verhogen, houdt de pevic schuine stand en til een voet van de grond 10 keer. Herhaal met het andere been.

Sta op en plaats de achterkant van een stoel voor jou. Vasthouden aan de stoel voor ondersteuning. Marcheren op zijn plaats 10 keer. Hef je knie alleen zo hoog als je kunt zonder scherpe pijn. Opgewerkt tot 3 sets van 10 herhalingen. Als je sterker geworden, slechts één hand voor ondersteuning.

Ga op je rug en zachtjes knijp je bilspieren samen. Houd gedurende 3 seconden vast en herhaal 10 keer. Als je sterker geworden, vooraf deze oefening door het optillen van je heupen van het bed als je je spieren samentrekken. Houd je rug recht en til alleen in een pijn-vrije uitloop. Herhaal dit 10 keer en werk tot 3 sets van 10 herhalingen.