hoe om te helpen genezen van een open been van het been

Een ulcus cruris is een chronische, niet-genezende wond en voorkomt bij mensen die problemen de aderen in de benen. Druk te hoog wordt in de aderen, en dit veroorzaakt een afbraak van weefsels die meestal rond de enkels. Zodra u een maagzweer, is het gebruikelijk om meer ulcera te krijgen als je niet het onderliggende probleem te verhelpen. Personen die geen behandeling zoeken kan complicaties, zoals een zweer in omvang toeneemt, infectie of in extreme gevallen zou kunnen verliezen een ledemaat ontwikkelen.

Maak een afspraak met een arts die gespecialiseerd is in veneuze ziekte te zien. De arts zal niet alleen de behandeling van de zweer, maar ook bepalen wat de oorzaak van de maagzweer.

Clean wonden dagelijks om bacteriën, pus of wond vuil te verwijderen, en houd wonden droog. Clean wonden met zout of antibacteriële vloeibare zeep. Gebruik steriele dressings om de genezing van de zweer te vergemakkelijken.

Draag voldoende compressie. Uw arts of verpleegkundige zal u helpen met het kopen van de juiste soort kousen. Steunkousen moet goed worden gemonteerd op 30-40 mmHg druk verschaffen. Compressie helpt de zwelling in de benen en daardoor vermindert hoge druk in aders die de zweer uitlekken.

Verhoog je benen zo vaak mogelijk in de loop van de dag om te helpen met veneuze terugkeer. U kunt gebruik maken van kussens zittend op de bank of in bed liggen.

Zodra u een storing in het weefsel in je benen zien, zoek overleg. Hoe kleiner de zweer, de gemakkelijker te behandelen. Vermijd elke vorm van trauma aan de zweer door het dragen van een schuim pad over de zweer.

Over-the-counter niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), zoals aspirine en ibuprofen. Dit vermindert de anti-inflammatoire respons en helpt bij de pijn.

Doe je eigen onderzoek, omdat nieuwe technieken worden ontwikkeld om veneuze zweren te behandelen.