hoe om te achterhalen of u tricare prime of standaard

TRICARE is een gezondheidszorg programma voor militair personeel, gepensioneerde veteranen en hun families. Binnen het TRICARE-netwerk, kunnen de leden kiezen tussen verschillende plannen waaronder TRICARE Standard en TRICARE Prime. Sinds TRICARE Prime inschrijving vereist, moet u weten of u TRICARE Prime. Echter, als je niet zeker bent, zijn er een paar mensen die u kunt bellen voor hulp.

Neem contact op met een TRICARE professionele aannemer in uw regio. Een volledige lijst van regionale aannemers kunnen online worden geraadpleegd op tricare.mil/contacts. Wees bereid met uw persoonlijke gegevens, zoals naam, sofi-nummer, het Ministerie van Defensie Benefits nummer, geboortedatum en verzekeringen kaart.

Neem contact op met de TRICARE Online call center op 1-800-600-9332. Wees bereid met uw persoonlijke gegevens, zoals naam, sofi-nummer, het Ministerie van Defensie Benefits nummer, geboortedatum en verzekeringen kaart.

Bel het telefoonnummer op de achterkant van uw verzekering kaart, als je het hebt in uw bezit. Als u uw verzekering kaart hebt verloren of je nog nooit hebt een, contact TRICARE direct bij 1-877-TRICARE of 1-877-874-2273.

Kijk naar je TRICARE voordelen kaart. De voordelen van TRICARE Prime en TRICARE Standard zijn verschillend. Zo heeft TRICARE Prime geen co-pay voor poliklinische bezoeken voor actieve leden wachtdienst vereist. TRICARE Standard vereist een 15 procent co-pay voor poliklinische bezoeken voor actieve-duty leden.