hoe om een ​​persoon te testen om te zien of hij schimmel poisioning

Schimmel vergiftiging veroorzaakt door mycotoxinen geproduceerd door giftige schimmel. Deze mycotoxinen schade aan het lichaam van de myeline, het membraan dat de zenuwen van uw lichaam beschermt. Aangezien zenuwen zijn van vitaal belang voor de meeste processen in ons lichaam, kan schimmel vergiftiging drastisch effect hebben op uw gezondheid. Diagnosticeren van deze aandoening is moeilijk, maar er zijn verschillende tests die kunnen helpen bepalen of schimmel is verantwoordelijk voor uw symptomen.

Evalueer de symptomen die je hebt die je vermoedt schimmel vergiftiging. De Allergyscape website meldt dat de schimmel vergiftiging geheugenverlies, angst, persoonlijkheidsstoornissen, ademhalingsproblemen, neusbloedingen en buikpijn kan veroorzaken. Bijkomende symptomen zijn haarverlies, huiduitslag, vermoeidheid, hoofdpijn, hoesten, een doof gevoel in de ledematen, tremoren en fibromyalgie.

Documenteren deze symptomen met uw arts te brengen om verder onderzoek te vragen. Veel artsen zal niet testen voor schimmels vergiftiging en veel verzekeringsmaatschappijen zullen de kosten van het testen niet te dekken. Bepaal of uw arts is bereid om de mogelijkheid van schimmel vergiftiging te verkennen. Als hij niet, de School Mold Help website heeft een lijst van artsen in veel gemeenschappen die deze tests zal uitvoeren.

Vraag de arts om uw bloed te testen op specifieke schimmels antilichamen. De aanwezigheid van deze antilichamen blijkt alleen dat je zijn blootgesteld aan schimmels, maar niet maken een diagnose van schimmel vergiftiging. U kunt ook een bloedtest te vragen voor het niveau van biotoxines in je lichaam. Als u al blootgesteld aan schimmels, zal uw bloed meer biotoxines bevatten. De biotoxine Illness website heeft een lijst van artsen die zal testen voor deze.

Vraag uw arts om een ​​aantal algemene tests die abnormale resultaten kunnen laten zien als u schimmel vergiftiging bestellen. Volgens de Illinois Department of Public Health, een daarvan is een eenvoudige witte bloedcellen. Een verhoogde witte bloedcellen kunnen blootstelling aan schimmels aan te geven. De spirometrische test meet de longfunctie, die kan verminderen met schimmel vergiftiging.

De Visual Contrast Gevoeligheidstest (VCS) is meer specifiek voor schimmels vergiftiging. U kunt de test online te nemen op het Chronic Neurotoxines website. Verzamel deze resultaten en werken met uw zorgverlener om te beslissen of je last hebt van schimmel vergiftiging en om te komen met een effectieve behandeling plan.