hoe je je eigen waterstofperoxide tanden gel thuis te maken

Tanden natuurlijk worden afgestompt en gekleurd door de jaren heen, zelfs met de juiste tandheelkundige zorg. Professional whitening kan kosten honderden dollars, en at-home behandelingen zijn vrij duur ook. U kunt een eenvoudige gel thuis te maken met producten die u waarschijnlijk al hebt. Met behulp van een zelfgemaakte-tanden whitening gel is een effectieve manier om een ​​lichte glimlach te bereiken zonder geld te besteden aan professionele behandelingen of winkel koopt remedies.

Meng 1 theelepel. zuiveringszout met 3 druppels glycerine in een kopje tot een pasta vormen. Glycerine is beschikbaar in de meeste supermarkten en apotheken.

Voeg 2 eetlepels. waterstofperoxide 1 kopje water in een glas en roer met een lepel. Hogere concentraties van waterstofperoxide zal sneller whitening resultaten te produceren. Waterstofperoxide is gewoonlijk verkrijgbaar in winkels in drie procent en 12 procent concentraties.

Bevochtig een tandenborstel met de waterstofperoxide-oplossing, dompel het dan in de zuiveringszout pasta. Poets je tanden krachtig, opnieuw bevochtigen van de borstel in de waterstofperoxide-oplossing periodiek.

Spoel je mond met behulp van de overgebleven waterstofperoxide-oplossing. Voer de whitening procedure minstens drie keer per week totdat de gewenste resultaten worden bereikt.

Spoelen van de mond met een waterstofperoxideoplossing helpt ook doden bacteriën die kunnen leiden tot problemen zoals tandvleesontsteking.