hoe je een synthetisch gipsverband verwijderen

Gipsen afgietsels worden gebruikt om gebroken botten te immobiliseren, terwijl ze genezen en lichaamsdelen te rekken in de juiste positie, zoals casting club voeten te corrigeren. Fracture afgietsels worden meestal verwijderd in het kantoor van de arts met een vibrerende cast zag, speciaal ontworpen om de onderliggende huid te beschermen tegen snijden. Af en toe moet u mogelijk de cast zelf te verwijderen, in het bijzonder als het ten koste gaat van de bloedsomloop. Casting misvormingen corrigeren gebeurt meestal in een reeks – cast wordt gedragen voor een of twee weken, verwijderd en een nieuwe wordt aangelegd in de nieuw gestrekte positie. Deze types van afgietsels worden soms verwijderd thuis – in het bijzonder voor kinderen die misschien bang voor een cast zaag. Gipsafgietsels kan worden verwijderd in een paar stappen.

Vul de emmer met warm water, diep genoeg om volledig onderdompelen de cast. Voeg een eetlepel azijn om het water af te breken het gips materiaal.

Week de cast tot het gips begint los te maken. Pak een losse stuk en uitpakken van de lagen. Dit proces kan tot 1-2 uur in beslag.

Was uw huid met water en zeep en wanneer de cast is verwijderd. Dump de emmer water buiten om te voorkomen dat het gips verstopt een drain in het huis.