hoe je een handdoek te vouwen tot een volwassen luier

Incontinentie, het onvermogen om evacuatie van de blaas of darmen regelen, is een voorwaarde dat ongeveer 200 miljoen mensen wereldwijd treft. De twee basistypen incontinentie aandrang incontinentie veroorzaakt door onwillekeurige samentrekkingen van de blaasspier en stressincontinentie door onverwachte weeën zoals niezen en hoesten. Volwassenen met deze aandoening dragen vaak luiers voor volwassenen om hun kleding te beschermen tegen lekken en ongevallen. Als u last heeft van incontinentie en beschikken niet over een gewone volwassen luier bij de hand, kunt u een handdoek te vouwen tot een volwassen luier om tijdelijk te gebruiken.

Leg de handdoek op een vlakke ondergrond. Gebruik een handdoek met korte zijden die breed genoeg is om je voor- of achterzijde van heup tot heup dekken.

Vouw het middelste gedeelte van de handdoek in de lengte in de derde tot een drielaagse die past tussen je benen voor extra absorptievermogen te creëren. Vouw één kant naar het midden van de handdoek te voldoen en vouw in de andere kant van de drievoudige laag.

Trek de handdoek tussen je benen met de drievoudige laag gepositioneerd tussen hen.

Vouw aan de voorkant van de handdoek zoveel als nodig zodat het rust op de taille. Herhaal de achterkant van de handdoek.

U kunt ook de handdoek vouw in de lengte twee keer en vouw de breedte twee keer naar een absorberend inzetstuk voor een waterdichte vuilniszak luier dekking te creëren.

Breng de voorste en achterste hoeken van de linkerkant samen aan uw zijde en veilig met veiligheidsspelden. Herhaal het proces met de voorste en achterste hoeken van de rechterkant.

Gesneden beenopeningen uit de bodem van een kleine vuilniszak te dragen als een waterdichte luierhoes, indien gewenst.