hoe je bed bugs in een bank te doden

Veel mensen ten onrechte denken bed bugs zijn slechts een onderdeel van een nachtelijke kinderliedje. Helaas, bed bugs zijn echt. Bedwantsen zijn roodbruin bugs die zich voeden alleen op bloed. Bed-bug slachtoffer wakker in de ochtend met rode bultjes waar de bugs smulden de hele nacht. Bed bugs zijn niet alleen verbannen naar het bed, dat wel. Bed bugs zijn te vinden op de meubels, met inbegrip van uw bank. Het doden van bed bugs op een bank vereist toewijding en geduld.

Stofzuigen de bank grondig. Gebruik een stofzuiger met een slang naar beneden te bereiken in de spleten van de bank. Leeg de inhoud van de stofzuiger’s direct in een prullenbak buiten van het huis.

Verwijder de bekleding van de bank. Elke bedekking die van de bank kan worden verwijderd, zonder daadwerkelijk te scheuren uit elkaar, moeten worden verwijderd.

Leg de vloerbedekking in een droger op de hoogste kookstand. Een bed bug kan niet overleven in een droger in hoog vuur. Plaats de bekleding in een afgesloten plastic zak of vuilniszak na een uur in de droogkast.

Stoom reinigen van de bank met een breed mondstuk om elk oppervlak van de bank te komen. Net als bij het vacuüm, gebruikt u de stoomreiniger in de spleten van de bank. Laat de bank om te drogen.

Als het bed bug besmetting heeft verspreid buiten de bank, moet u mogelijk een verdelger bellen.

Verwijder alle rommel uit de kamer. Bed bugs worden aangetrokken door rommel. Als u geen rommel uit de kamer van de bank is in te verwijderen, kan het bed bugs terug te komen.

Vervang de bekleding op de bank zodra het goed droog. Het vervangen van de vloerbedekking voordat de bank droog zou kunnen leiden tot grotere problemen, zoals vocht schade.

Sommige stoffen krimpen wanneer warmte wordt toegepast. Controleer de zorg label op de bank bedekkingen voordat u de droger. U kunt ook hetzelfde warmte-effect te bereiken door het plaatsen van de bekleding in een afgesloten plastic zak buiten op een warme dag.