hoe een zuurstof flowmeter gelezen

Zuurstoftanks worden gebruikt in ziekenhuizen, duikuitrusting, brandweerman ondersteunende systemen en voor de thuiszorg. Een flowmeter is om bijna alle zuurstoftanks bevestigd. Flow meters komen meestal in een cirkelvormige ontwerp, vergelijkbaar met een outdoor thermometer, of een verticaal ontwerp, zoals een EHBO-kit thermometer. Als je eenmaal onder de knie te krijgen, ze zijn zo makkelijk te lezen als een thermometer. Als u de zorg voor iemand die een huis zuurstoftank nodig heeft, moet je weten hoe je de stroommeter te lezen.

Open het ventiel van de tank zuurstofstroom beginnen. Hierdoor zal de pijl te bewegen op een circulaire meter. Het zal ertoe leiden dat de kleine bal, of spoel, te stijgen op een verticale meter.

Controleer het nummer waar de pijl of waarop de bal of spoel stijgt. Dit geeft aan hoeveel liter zuurstof per minuut stromen uit de tank.

Stel de klep op de tank om het niveau van de zuurstoftoevoer je wilt bereiken. Draai de klep naar flow te verhogen of draai hem om de stroming te verminderen.