hoe een vrouw een orgasme te maken

Communicatie is de sleutel tot het maken van een vrouw orgasme, omdat een vrouw orgasme complexer dan een man wordt beschouwd. Meestal echter, het heeft meer te maken met emotie en comfort dan de fysieke moeilijkheidsgraad. Hier zijn een aantal manieren om een ​​vrouw een orgasme te maken en hebben een geweldig seksleven.

Schelen wat je partner houdt. Denk niet aan wat je hebt gelezen of wat uw laatste partner vond.

Communiceer met uw partner. Hopelijk bent u zowel comfortabel praten over je sympathieën en antipathieën. Als je haar aanraakt, haar vragen wat ze het leukst vindt.

Wees voorzichtig, althans op het eerste. In het algemeen, mensen waarderen ruwer behandeling dan vrouwen. Of u nu zeer enthousiast of verbeelden wat het beste voor u zou voelen bent, neem het onderaan een paar inkepingen. Begin heel voorzichtig en laat uw partner op te warmen.

Besteed aandacht aan non-verbale signalen. Let op het tempo van haar ademhaling, de geluiden die ze maakt en de manier waarop ze beweegt. Dit zijn allemaal manieren die ze kan laten weten wat ze leuk vindt en niet leuk zonder een woord te zeggen.

Vergeet niet om haar te laten weten hoe aantrekkelijk ze is aan u. Door het maken van haar het gevoel sexy je zal haar meer open aan het hebben van een orgasme te maken.

Neem de tijd. In de meeste gevallen zal een vrouw langer duren om een ​​orgasme dan een man. Dit betekent dat u zou willen eerst gaan en vervolgens voldoen aan uw partner, of gebruik maken van methodes om uw eigen orgasme te verlengen.

Stel dat een vrouw vertelt dat ze een orgasme kan hebben, of dat ze nog nooit een met een ander persoon had, wat doe je dan? Je neemt dat als een uitdaging.

Probeer het gebruik van een vibrator samen. Moedig haar om het te gebruiken op zichzelf, zodat u kunt zien wat ze wil best.

Ontdek haar anatomie samen. Veel vrouwen die hebben een harde tijd het bereiken van een orgasme zijn niet erg vertrouwd met hun lichaam. Vind de clitoris en de G-spot bij elkaar (zie bronnen hieronder).

Probeer role-playing. Een vrouw die zich ongemakkelijk voelt seksueel kunnen openen als ze doen alsof ze iemand anders.

Bouw je vertrouwensniveau. Hoe meer comfortabele een vrouw voelt met u, hoe groter de kans dat ze is om een ​​orgasme te hebben.