hoe correct dragen van een magnetische armband

Veel mensen vinden dat magnetische armbanden verbeteren van hun algehele gezondheid, terwijl het aanpakken van zeurende chronische aandoeningen. Er zijn veel verschillende soorten van magnetische armbanden. Deze eenvoudige aanwijzingen van toepassing op of in één richting magnetische armbanden, die het meest worden gebruikt in magnetische therapie unipool.

Met behulp van de aanwijzingen die de magnetische armband te begeleiden, te identificeren, welke kant van de armband is “positief” en die “negatief.” Typisch, therapeuten moedigen mensen aan om de “negatieve” zijde van de magneet dragen direct naast de huid.

Raadpleeg uw reflexologie kaart, die onder meer de pols acupressuur punten. (U kunt een dergelijke kaart bij een boekhandel of bibliotheek te krijgen.) Draag uw armband om de pols dat de druk punten die u wilt beïnvloeden bevat. Als je met pijn in de rug, bijvoorbeeld, wil je de armband te dragen op je linker pols, omdat de acupressuur punten voor de wervelkolom zijn in de buurt. Als u last heeft van gastro-intestinale problemen, wilt u uw armband dragen op je rechterpols.

Plaats de armband op je pols. Als uw armband kunt u om het te scherpen, doe dat dan aan uw comfort niveau.

Verwijder uw bracelet (s) bij het douchen, zwemmen of het plegen van enige activiteit die zou veroorzaken te worden ondergedompeld. Dit beschermt uw armband tegen schade of zeep-gespuis opbouw.

Deze aanwijzingen gelden voor of één richting magnetische armbanden, die het meest worden gebruikt in magnetische therapie unipool. Als u gebruik maakt van een ander type magnetische armband, praten met een professionele therapeut over magneet plaatsing.

Weet dat het dragen van uw armband (s) ‘s nachts is optioneel. De meeste therapeuten adviseren dat patiënten beginnen met het dragen van de armbanden alleen tijdens de dag. Als je niet de gewenste resultaten bereiken, proberen het dragen van de armband (s) ‘s nachts.