hoe zich te ontdoen van buffalo hump nek

Een toename van vet op de achterkant van de nek of op de bovenrug wordt een buffalo hump. Het kan worden veroorzaakt door het lichaam via uitscheidende cortisol (Cushing’s syndroom), door zwaarlijvigheid en door het gebruik van steroïden, zoals cortison, hydrocortison en glucocorticoïden.

Onderga ultrasone ondersteunde tumescente liposuctie met behulp van micro-canules. Accumuleren vet op de achterkant van de nek of op de mid-upper-back als je ernstig overgewicht of het syndroom van Cushing is gemeenschappelijk. Het gebied van het lichaam waarop het vet formulieren cervicodorsaal bult, liposuctie van de dorsale bult kan helpen. De veiligste liposuctie voor deze aandoening is tumescente liposuctie met behulp van micro-canules, andere vormen van liposuctie kan de huid verbranden en littekens.

Neem contact op met uw arts. Als u het syndroom van Cushing en ontwikkelen een buffalo hump, kan ze in staat zijn om uw steroïde dosering te verlagen (steroïden worden genomen voor het syndroom van Cushing, omdat ze het niveau van cortisol te verlagen).

Kiezen voor een operatie. Als het probleem wordt veroorzaakt door een hypofysetumor, zal de operatie worden uitgevoerd door je neus. Als de tumor elders aanwezig is, zal uw chirurg een standaard uit te voeren in dat gebied van het lichaam. De meeste tumoren veroorzaakt door Cushing zijn goedaardige en in de hypofyse. Echter, tumoren buiten de hypofyse gebieden verschijnen zoals de longen, schildklier en pancreas. Een tumor kan ontstaan ​​ook in de bijnier.

Beschouw radiotherapie, een andere mogelijkheid bij het verwijderen van een hypofysetumor en voorkomen van de symptomen van het syndroom van Cushing.

Kies voor geneesmiddel dat de productie van overmatige cortisol regelt als je niet een goede kandidaat voor een operatie of bestraling. Mogelijk moet u ook hormoon-vervangende medicatie als de productie van hormonen tekort wordt, hetzij als gevolg van de behandeling die u ondergaat of de tumor zelf.

Beschouw een bilaterale adrenalectomie, de verwijdering van de bijnieren. Dit moet een laatste redmiddel zijn. Het zal stoppen met overproductie van cortisol, maar kan hyperpigmentatie veroorzaken in je huid.