hoe tandenborstels maken

Elke keer als de televisie wordt ingeschakeld, heeft iemand de tandenborstel opnieuw uitgevonden. Als je denkt dat iedere vorm, stijl, textuur, en de grootte is al gedacht; iemand verzint een ander. Waarom niet creatief te krijgen en het ontwerpen van een tandenborstel van je eigen? Met een kleine hoeveelheid tijd, geld en materiaal, kan u op uw weg om een ​​nieuwe tandenborstel uitvinder.

Gebruik cellulose plastic om een ​​tandenborstel handvat te maken. Er zijn twee soorten cellulose met een lichtgewicht aardolieproduct is waarmee de handgreep iets gebogen zijn.

Maak een kid’s tandenborstel handvat van een sterkere en lichtere materialen; olie gebaseerde polypropyleen. Kinderen hebben een tandenborstel zij kunnen gebruiken zonder de last van het gewicht of schade.

Zich te houden of te repareren kleine nylon segmenten in het hoofd van uw tandenborstel door de vele kleine gaatjes die reeds in de tandenborstel gemaakt. Het nylon absorbeert weinig vocht en stuitert terug naar de oorspronkelijke positie na gebruik.

Verzamel je nylon borstels samen. Elk gat moet ongeveer 6 borstelharen. Plaats de borstelharen door de gaten met een niet-toxisch hechtmiddel. Dit moet in het bezit van uw haren mooi en strak.

Zoals met elke nieuwe plastic producten, te beginnen met een plastic injectie schimmel. Iemand die gespecialiseerd is in de productie van kunststof kan u helpen uw tandenborstel en het opzetten van de juiste vorm.

Fabriceren uw plastic injectie schimmel in een vorm en grootte die het beste past bij uw behoefte. Als u een nieuwe tandenborstel na uw eigen wensen te maken, is de kans groot dat het zal ook anderen aan te passen.