hoe pH te verhogen door het gebruik van bicarbonaat in water

De pH-schaal loopt van 0 tot 14, waarbij 0 zure oplossingen zoals accuzuur en 14 die alkalische oplossingen zoals vloeibare drain schoner. Baking soda rust rond 8,4 op de pH-schaal, iets boven het neutrale teken van 7. Het effect van zuiveringszout zal worden beïnvloed door de huidige pH-waarde van uw water – u zult niet in staat zijn om de pH te verhogen tot boven 8,4, maar u kunt verhogen van de pH tot een neutraler niveau als ze onder 8,4.

Meet de pH-waarde van uw bestaande water. Plaats de strook in het water en laat het rusten gedurende 10 tot 30 seconden. De hoeveelheid tijd die je nodig hebt om de strip te houden in het water hangt af van het merk van de strip, volg de instructies van de fabrikant in geval van twijfel. Gebruik de tabel die bij uw pH strips kwam om kleur te vergelijken en bepalen van de pH.

Voeg zuiveringszout aan uw zwembad. Als de pH onder 7,2, moet u 3 pond toe te voegen. zuiveringszout per 10.000 liter in het zwembad. Als de pH tussen 7,5 en 7,2, voeg 2 lbs. per 10.000 liter. Indien de pH hoger is dan 7,5 dan geen voegen.

Verhoog de pH-waarde van uw hot tub als de pH lager is dan 7,2. Voeg 1/3 kop per 500 liter per komma je nodig hebt om de pH te verhogen. Bijvoorbeeld, als u een hot tub dat 1000 liter water vasthoudt en heeft een pH van 7,0, je zou 1-1 / 3 c nodig. bakpoeder.

Maak uw drinkwater licht alkalisch. Voeg 1/4 theelepel. zuiveringszout tot 1 liter water. Het drinken van licht alkalisch water wordt beweerd om te helpen lijners gewicht te verliezen.