hoe op te heffen na een ivf

Je lichaam gaat door een veel voor in vitro fertilisatie (IVF), dat is de reden waarom je nodig hebt om goede zorg te dragen voor het, met inbegrip van het vermijden van zware werk voor de eerste paar dagen. Als het embryo in de baarmoeder op de dag van uw IVF wordt geïmplanteerd, wordt u geïnstrueerd om stil te liggen gedurende minstens een uur en om het gemakkelijk in de komende paar dagen duren. Als u nodig hebt om terug naar een baan die tillen vereist of je huisdieren of andere kinderen thuis te krijgen, kan dit moeilijk blijken.

Ontspan je lichaam voor ten minste acht uur nadat je thuis komt na de embryo transfer. De oefening moet krijgen in deze periode loopt vanuit uw slaapkamer naar de badkamer of woonkamer.

Verhoog uw lichamelijke activiteit geleidelijk na acht uur. Neem korte wandelingen rond uw blok om je lichaam te bewegen.

Til langzaam met behulp van vooral je arm en schouder spieren en minder van uw core spieren als u een zwaar tillen binnen 48 uur na IVF moeten doen.

Tillen meer gewicht als je eenmaal weer aan het werk, gaan op een geleidelijk tempo. Als de taak bestaat uit het opheffen van meer dan 50 pond, is het het beste om deze activiteiten gedurende ten minste 48 uur te vermijden.

Ga verder met uw normale trainingsschema zoals cardio-en gewichtheffen na 48 uur na uw IVF-procedure. Het is raadzaam zich te onthouden van strenge fysieke activiteit totdat u de resultaten van de IVF-procedure ongeveer 1 tot 2 weken na de implantatie te ontvangen.