hoe natuurlijk ontbinden urinezuur kristallen in het lichaam

Urinezuur is het bijproduct van opgeloste purines, die natuurlijke stoffen in voedsel en je cellen zijn. Voedingsmiddelen zoals vlees en alcoholische dranken zijn rijk aan purines, en het hebben van te veel van deze in uw dieet kan leiden tot een verhoogde urinezuur en vorm jicht, of kristallen in de gewrichten. Meer veilige en natuurlijke manieren lossen urinezuur kristallen in het lichaam.

Drink een zuiveringszout oplossing te helpen bij het oplossen urinezuur kristallen en beperking van de pijn van de aanslagen. Voeg 1 eetl. zuiveringszout een kopje water. Zuiveringszout zal de oplosbaarheid van de urinezuur kristallen die zal helpen uw lichaam te elimineren sneller te verhogen.

Drink 3-4 glazen water met citroensap op een dagelijkse basis. Citroenen bevatten een hoog gehalte aan vitamine C (ascorbinezuur). Deze vitamine kan helpen bij het oplossen urinezuurkristallen zodat je lichaam ze uit je systeem kan spoelen via de urine. Knijp zes tot acht citroenen in een glas water. Geen toegevoegde suiker, zult u niet het maken van limonade. Sugar zal uw alvleesklier verergeren en verhoging van de productie van urinezuur in uw lichaam.

Eet 1 of 2 kopjes van de kersen elke dag om te helpen bij het oplossen urinezuur kristallen. Kersen onder de krachtige stof genaamd anthocyanen, die helpen oplossen urinezuur kristallen in het lichaam.

Consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels elke dag. Vezel kan helpen elimineren urinezuur kristallen in uw bloed door binding met cholesterol en het verwijderen van het uit door je ontlasting. Eet twee tot drie kopjes van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals bananen, pruimen, avocado, kool en maïs.