hoe je tandpasta maken

Het maken van uw eigen tandpasta heeft tal van voordelen. Misschien heb je niet van het idee van de hoeveelheid afval tandpasta containers en productie creëert. Of je misschien niet hoe tandpasta’s in de winkels proeven. Wat de reden ook, kunt u uw eigen tandpasta te maken. Het maken van uw eigen tandpasta zal u geld besparen en je zal het voordeel van het kennen van de exacte ingrediënten die verder gaan in uw eigen tandpasta te hebben. Uw tandpasta zal geen kunstmatige ingrediënten dat het kleur en smaak hebben. Je zult in staat zijn om zoetstoffen, kunstmatige ingrediënten en conserveringsmiddelen te voorkomen door simpelweg het maken van uw eigen tandpasta. Lees verder om te leren hoe je tandpasta te maken.

Verzamel je ingrediënten. Een goede plek om uw tandpasta te maken in uw keuken op uw eetkamer tafel. Draag oude kleding en bedek je eettafel met een krant of een deksel om het te beschermen tegen de ingrediënten en de eventuele lekkages. Haal al je ingrediënten en leg ze op de tafel samen met uw mengkom en lepel.

Meng ingrediënten. Begin met het bakpoeder en het zout. U zult drie delen zuiveringszout en een deel van het zout nodig. Meng licht. Je hebt 3 theelepels nodig. glycerine voor elk een kwart kop van uw bakpoeder en zout mengsel. Als je drie kopjes zuiveringszout en een kopje zout hebt gebruikt, moet u 16 theelepel toe te voegen. glycerine. Het is tijd om het te laten uitzien als tandpasta door toevoeging van water of waterstofperoxide. U kiest zelf hoeveel, omdat je elke dikte u wilt hebben! Voeg een beetje water of waterstofperoxide in een tijd totdat u tevreden bent met de consistentie zijn. Voeg de olie van uw keuze, ook. Dit kan pepermunt, kruidnagel, munt of kaneel zijn.

Zet uw tandpasta weg. Met behulp van de beker mengsel zoals hierboven beschreven, zal je een 4-5 cup container voor uw nieuwe zelfgemaakte tandpasta nodig. Je moet in staat zijn om iets bij uw plaatselijke apotheek als een container te vinden. Zorg ervoor dat je iets dat nooit is gebruikt voor iets anders voor gebruiken. U krijgt een container die niet zal toestaan ​​dat de tandpasta uit te drogen nodig hebben.

Controleer uw lokale apotheek voor glycerine.

Zorg ervoor dat uw container zal niet toestaan ​​dat je tandpasta uitdrogen.

Het gebruik van water of waterstofperoxide is aan u, hoewel de peroxide zal helpen bij het schoonmaken van uw gebit beter.