hoe zwarte driehoekjes tussen de tanden op te lossen

Lelijke ruimten tussen de tanden, beter bekend als zwarte driehoeken, worden vaak veroorzaakt door mislukte cosmetische tandheelkundige ingrepen met porseleinen veneers, tandvlees, botverlies en gingivitis. De zwarte driehoeken kan het tandvlees om bacteriën en plaque die uiteindelijk zal leiden tot permanente verval en mogelijk verlies van tanden bloot. Er zijn geen eenvoudige, at-home oplossingen voor de vaststelling van zwarte driehoeken tussen de tanden, en cosmetische tandheelkundige ingreep is vaak nodig om de terugtrekkend tandvlees herstellen en vervangen verloren bot.

Reinig het tandvlees te helpen verminderen ontstekingen als gevolg van tandvleesaandoeningen. Af en toe zal zwarte driehoeken resultaat na tandvleesontsteking sets in en irriteert het tandvlees, waardoor lelijke gaten tussen de tanden.

Neem contact op met een cosmetisch tandarts om te bepalen hoe ernstig de schade is. Tijdens uw consultatie zal de tandarts verschillende chirurgische procedures op basis van de ernst van uw tandvlees en zwarte driehoeken aan te bevelen. Indien de zwarte driehoeken veroorzaakt door een onjuist uitgevoerd voorafgaand tandheelkundige procedure kan een nieuw cosmetisch tandarts in staat om het probleem te herstellen.

Reparatie onjuist uitgevoerde kroon of porseleinen veneers. Dit zou kunnen betekenen dat de oude kronen of facings verwijderd en volledig vervangen als de oorspronkelijke procedure niet goed werd uitgevoerd.

Ondergaan correctieve chirurgie, zoals papilla regeneratie, die het tandvlees en herstelt het zachte weefsel tussen de tanden regrafts. Deze operatie zal niet alleen vast te stellen zwarte driehoeken, maar kan helpen gesneden wortel blootstelling aan permanente schade.

Zorg ervoor dat voordat u zich verbinden tot cosmetische tandheelkundige ingrepen die uw tandarts goed in de techniek is gecertificeerd. Niet alleen heeft dit ervoor zorgen dat de procedure correct is gedaan, zal het verschil duidelijk zijn in uw glimlach.

Voorkomen dat toekomstige gom schade zodra de zwarte driehoeken zijn gerepareerd, door de juiste zorg voor uw tanden. Regelmatig poetsen en flossen kan het risico op tandvleesaandoeningen die kunnen leiden tot het tandvlees weer achteruitgaan, waardoor herhaling van zwarte driehoeken verminderen.