hoe zich te ontdoen van rokershoest nature

Lang nadat u stoppen met roken, is je lichaam nog steeds beïnvloed door de schade van tabak en produceert een slijmachtig hoesten bekend als rokershoest. Volgens de verkeerde diagnose, cilia (hair-achtige structuren in de longen) van uw lichaam te beschermen je longen door het verwijderen van allergenen en andere irriterende stoffen van hen. Roken beschadigt de cilia, en vermindert hun vermogen om goed te functioneren. Het genezingsproces kan enkele maanden in beslag nemen, die in de tussentijd produceert een kist-ratelende hoest die het uitstoten van slijm veroorzaakt. Volgens de Mayo Clinic, kan de ernst van hoest worden gereduceerd met vloeistoffen en andere natuurlijke supplementen die de keel kalmeren en hydratatie.

Drink acht 8-oz. glazen water per dag. Water is een natuurlijk glijmiddel dat helpt bij het verminderen van de pijn geassocieerd met rokershoest.

Gebruik keel zuigtabletten. Soortgelijke water, keeltabletten verhogen speekselproductie en de ernst van hoest episodes verlagen.

Vermijd alcohol en koffie, die u uitdrogen en verergeren de gevolgen van de hoest door het produceren van meer slijm in je longen. Overschakelen naar thee, water of sap gehydrateerd de hele dag blijven.

Thee drinken. Hete thee met honing verzacht de keel en vermindert hoesten. Voeg twee eetlepels aloë sap om uw thee om uw krassend keel te verlichten, zoals sap van de aloë vera plant is een aminozuur dat helpt bij het kalmeren je longen, volgens Health911.

Warm een ​​kopje water en meng een eetlepel van wortelsap en honing. Drink een eetlepel van het mengsel 4-5 keer per dag, of wanneer u begint te hoesten, de ernst van de hoest minimaliseren.

Vul uw badkamer wastafel met warm water en staan ​​boven de gootsteen om te ademen in de stoom. Leg een handdoek over je hoofd om de stoom gevangen onder de handdoek te houden, en langzaam inademen en uitademen voor vijf tot 10 minuten. De stoom verlicht irritatie in je longen, en kan ook worden ingeademd tijdens het nemen van een warme douche.

Gebruik een luchtbevochtiger in uw huis om vocht te verstrekken aan de lucht, zo droog omgevingen verergeren je longen.

Vermijd hoesten inducerende voedingsmiddelen. Zuivelproducten, vlees en gefrituurd voedsel verhogen slijmproductie, waardoor hoesten om de luchtwegen te verwijderen.

Vul een pot met een kwart van het water en zet draaiknop van de kachel naar een high-heat setting. Wacht tot het water begint koken en meng 10 tot 15 druppels tijm olie in het kokende water. Staan over de pot en inhaleren van de rook om je longen te kalmeren.

Prop je hoofd omhoog met stevige kussens te houden licht verhoogd tijdens het slapen. Hoesten treedt op wanneer je neus af te voeren tijdens de slaap en de vloeistof verzamelt in je keel terwijl je ligt plat.